Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΟ Δήμος Ζωγράφου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της 3η Ηλικίας

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της 3η Ηλικίας

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε μέρος στο χώρο του ΡΥΘΜΟΥ στο Γουδή, ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε την Παγκόσμια ημέρα της 3ης Ηλικίας.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από καλή ζωντανή μουσική, πλούσιο φαγητό και πολύ κέφι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κος Βασίλης Θώδας, οι αντιδήμαρχοι Βούρτσης Γιάννης, Χαλκιαδάκη Ρένα, Καλλαρύτης Λάμπρος, Δημήτρης Δήμας, Μετικαρίδης Θεόδωρος,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπότου Αναστασία,  ο πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Κουφός Λεωνίδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Γούμενος Λάμπρος και Πίτσιος Κώστας , ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Μπουλούκος Δήμος , η πρώην Δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κλαδευτήρας Χρήστος.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

RELATED ARTICLES