Νέο περιστατικό βιασμού, αυτή την φορά στο Κολωνάκι

Και νέο περιστατικό βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 45χρονος βίασε 30χρονη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κολωνάκι.

Απανωτά είναι τα κρούσματα βιασμών τις τελευταίες ημέρες. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κολωνάκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 45χρονος Αλβανός γνώρισε ως πελάτης μία 30χρονη Ελληνίδα που εργαζόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί της πρότεινε να συνεχίσουν την έξοδό τους στο Γκάζι για ένα ποτό, όπως και έγινε και ύστερα της πρότεινε να συνεχίσουν το ποτό τους στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, που ήταν στον ίδιο δρόμο με το μαγαζί που η κοπέλα εργαζόταν.

Εκείνη τον ακολούθησε και όταν μπήκαν στο σπίτι, ο δράστης κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε και την βίασε. Όταν κάποια στιγμή κατάφερε η άτυχη κοπέλα να του ξεφύγει, άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και σε άθλια κατάσταση έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης καλώντας σε βοήθεια τους αστυνομικούς.

Εκείνοι αμέσως βγήκαν έξω, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον δράστης τον οποίο οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.