ΝΕΑ ΜΕΡΑ στην πόλη! Ανάβουν σε λίγο τα … LED – ΖΩΗΣ!

Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Το 2021 να είναι έτος ελεύθερο και ανεπηρέαστο από την υγειονομική κρίση! Γεμάτο υγεία, προσωπική ευτυχία και φώτιση κυρίως στους δημοτικούς άρχοντες!

Αγαπητοί δημότες,

Πριν από λίγο καιρό με τον τίτλο ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε έντυπη μορφή (αν θέλεις τη λες και εφημερίδα) κυκλοφόρησαν στην πόλη λίγα φύλλα που με προέτρεπαν να πάω αυτοβούλως στο ψυχιατρείο για όσα γράφω στα «ΝΕΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» … Προφανώς διότι δεν συμφωνούν μαζί μου οι ανώνυμοι της πόλης, που δεν θέλουν να θίγονται τα κακώς κείμενα της διοίκησης (βάλε κατά νου τι συμφέροντα «σέρνουν» πίσω από τις ανώνυμες απειλές που συνεχίζονται..).

Αυξάνοντας τη «βασιλεία του φόβου» (έτσι πιστεύουν οι ανόητοι – ανώνυμοι) με απειλούν με μηνύσεις για όσα αποκαλύπτω (τι να πω, καλοδεχούμενες, αλλά υπάρχουν άραγε ανώνυμες μηνύσεις …  δεν το πιστεύω). Και φυσικά ακόμα δεν άρχισα!

Δεν περιμένουν καλύτερα να συμπεριλάβουν (μία ιδέα λέω) και τις αποκαλύψεις μου σε λίγο σε έντυπη μορφή απ΄ άκρη σ΄ άκρη  στην πόλη, σε κάθε σπίτι, όταν η υγειονομική κρίση το επιτρέψει… Να κάνουν μια και καλή μηνύσεις …. Προς το τέλος του μήνα και λίγο πριν για το διαγωνισμό με τα LED!

Τα φαντάσματα της χούντας, οι «παππούδες» Γκοτσαμάνηδες  με τα τρίκυκλα  δεν κατάλαβαν ως φαίνεται ότι υπάρχουν και οι ψευδείς καταμηνύσεις και… οι απιστίες σε βαθμό κακουργήματος για όσους διοικούν και όχι μόνο… Θα το καταλάβουν αργότερα!

Η στήλη αδυνατεί να απαντήσει στους ανώνυμους αυτούς υμνητές της χούντας, παππούδες που τα έχουν χαμένα γιατί ακόμα δεν είδαν τίποτα…, ούτε αυτοί, ούτε τα «πνευματικά» τους τέκνα …!

Καλώς να έρθουν και οι μηνύσεις για να αποκτήσει και μεγαλύτερη διαφάνεια το διοικείν  στο Δήμο… (μπορεί να έχουμε τότε και τα LED για φωτισμό) αφού θα αναγκαστούν στο Δικαστήριο να απαντήσουν στα έγγραφα και όχι μόνο  αιτήματά μας που σήμερα αποφεύγουν…, ως ο διάολος το λιβάνι (διαφάνεια σου λέει μετά στο δήμο …!).

Μία ΝΕΑ ΜΕΡΑ αρχίζει στην πόλη, ανάβουν τα LED ΖΩΗΣ! Να πάρει και το Ελεγκτικό Συνέδριο  να ανάψει τα LED του 15 – 20 % όπως τα άναψε και στο Λαύριο για όσους δεν ξέρουν…!

Κύριε Μπουλούκο, εσείς γιατί είσθε ακόμη στη θέση σας στην Επιτροπή παραλαβής Έργων (περιμένω ακόμα απάντηση …στο αίτημά μου!). Λειψανδρία υπάρχει στην πόλη; Τώρα που ενισχύθηκε και η Παράταξη από τους τρείς μήπως είναι καιρός να πάρετε το καπελάκι σας σιγά – σιγά; Είστε σίγουρος ότι δεν θα είστε η αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου από την εμμονή σας να συμμετέχετε σε κάτι που δεν επιτρέπεται;

Και οι Υπηρεσίες του Δήμου τι κάνουν; Ευθύνες δεν σκέφτονται στο μέλλον; Σήμερα, αναμονή και «βελούδινη απομάκρυνση» από τις ευθύνες που κάποια στιγμή θα΄ ρθουν και γι΄αυτούς;

Η παράταξη απαιτεί πλέον την «καθοδήγηση» (απ΄ ότι λέγεται είναι τελευταία παροπλισμένος, παραγκωνισμένος, άραγε γιατί αυτό συμβαίνει;)  του έμπειρου πρώην Δημάρχου κ. Γιάννη Καζάκου (οι ίδιες πληροφορίες τον φέρουν να μην γνώριζε την ένταξη των τριών στην παράταξη, ποιος ξέρει αν δεν ξέρει και για τα LED ΝΕΑ ΜΕΡΑ!) και ο οποίος παρά τα όποια λάθη του στο παρελθόν είναι ακόμη πολιτικά χρήσιμος. Έχει εμπειρία, και μπορεί να ωφελήσει τα μάλλα  το Δήμαρχο κ. Θώδα όταν απαιτούνται κρίσιμες πολιτικές,  δύσκολες αποφάσεις!  Πολιτικός Νέστωρ ο ίδιος, είναι σίγουρο ότι διατηρεί δυνάμεις και πρέπει να πάρει στα χέρια του πλέον το Δήμο … για μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ!

Ο ίδιος δεν επιθυμώ κατάρρευση της παράταξης που φτιάξαμε μαζί με τους συνοδοιπόρους μου από το «δάκτυλο των οψογενών ΠΑΣΟΚΩΝ» που έτοιμοι ήταν κάθε φορά προεκλογικά να πατήσουν τη σκανδάλη στρέφοντας το όπλο πάνω μας για να διαφεντεύουν σήμερα στη διοίκηση!

Ο ίδιος δεν θα εγκλωβιστώ στην τρομοκρατική ψύχωση, την καταθλιπτική σκοτεινιά, την μεγαλομανία του γνωστού αγνώστου σεκιουριτάτε υμνητή της Χούντας, δικολάβου παππού για συνεχή υπόμνηση μηνύσεων, αυτά θα τα αναλάβουν οι εξαίρεται ποινικολόγοι μου, οι οποίοι διοργανώνουν ήδη την αντίδραση και οργανώνουν την φυσική άμυνά μου από τους δεινόσαυρους της εξουσίας στην πόλη!

Ο ίδιος θα προσφέρω τις απόψεις μου δημόσια με υπογραφή για να κριθούν, κατακριθούν, δεχθούν επιχειρήματα και εν τέλει να βοηθήσουν προσωπικά το Δήμαρχο κ. Θώδα στις αποφάσεις του για το καλό της πόλης.

Ο ίδιος θα φωτίσω την πλευρά των γεγονότων με ρεαλισμό και θα παραμείνω στην πλευρά των αστείρευτων δυνάμεων αναγέννησης της επόμενης τετραετίας με ελπίδα και αισιοδοξία όπως αυτή θα προκύψει στο Δήμο, κάτι που ως φαίνεται είναι περισσότερο από βέβαιο.

Οι Γκοτσαμάνηδες  με τα τρίκυκλα, τους «λοστούς της ανωνυμίας» και τις «πένες στειλιάρια» (αλήθεια, πιστεύουν έτσι ότι θα χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη;) θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή είναι βέβαιο. Είναι άχρηστοι στον κ. Θώδα, δεν έχουν πολιτικό ένστικτο, δεν αντέχουν στο διάλογο και στα επιχειρήματα, εξακολουθώ να το υποστηρίζω και λόγο προχωρημένης ηλικίας!

Το θράσος των ανωνημο – γράφων (παλαιότερα εκτελεστών της δημοκρατίας, υμνητών της επταετίας) με τη δηλητηριασμένη στο ψεύδος πέννα και συκοφαντία (Δημητράκης…, Ψυχιατρείο…, συστάσεις) είναι περιττοί και η πολιτική μαγκιά τους θα κοπεί στα τέσσερα…να είναι σίγουροι και με οποιονδήποτε τρόπο (ισχύει και για τα παρένθετα πρόσωπα, όλοι γνωρίζουμε από ανατροπές στην πόλη…!).

Σύμφωνα με το νόμο (άρθρα 362-363 Π.Κ.) η συκοφαντική δυσφήμιση τελείται μόνο κατά συγκεκριμένου προσώπου του οποίου βλάπτεται η τιμή και η υπόληψή του. Αυτό σημαίνει ότι εκεί θα είστε μόνος  κατήγορος αλλά και κατηγορούμενος (ψευδή καταμήνυση) για όσους ανώνυμα γράφουν για λογαριασμό σας.

Κύριε Γιαννακόπουλε με ανυπομονησία δεν σας κρύβω αναμένω τις μηνύσεις σας να αναμετρηθούμε εκεί … στα Δικαστικά Μέγαρα!

(Σημείωση : Με δεδομένη την πολιτική συμμετοχή σας στο ΠΑΣΟΚ, απειλές προς όσους  έγραφαν, αποκάλυπταν την αλήθεια, έστελνε εξώδικα και έκανε μηνύσεις ο Άκης, υπενθυμίζω…!). Δεν θα ήταν άσχημο να διδαχθείτε από την ιστορία του!

Αγαπητοί δημότες,

ο αποκρουστικός ήχος μιας «κακότεχνης καμπάνας» μόλις άρχισε να ακούγεται (ΝΕΑ ΜΕΡΑ για όσους δεν το βλέπουν έως σήμερα στα τρομαγμένα μάτια του παππού!). ΖΩΗ σε όλους μας το 2021 με καινούργια LED!

Το DUSTER (ξεσκονόπανο) είναι 15 ή 20% είναι το επόμενο ερώτημα … Ξέρεις κύριε Γενικέ να μας πεις;

Καλή χρονιά σε όλους αγαπητοί συνδημότες!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ