Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΜε πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 10ος Γύρος Πολυτεχνειούπολης – Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου...

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 10ος Γύρος Πολυτεχνειούπολης – Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου 8/6/2024.

Παρόλη την ζέστη (πάνω από 30ο C ) πάνω από 450 αθλητές έτρεξαν την διαδρομή των 5Km & 10Km (11,5Km για ακρίβεια λόγω της αλλαγής της διαδρομής που έπρεπε να γίνει). Πριν την έναρξη των αγώνων την τιμητική τους είχαν τα παιδιά που έτρεξαν 1.000 μέτρα συνοδευόμενα αρκετά από τους γονείς τους.
Φέτος ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην Παγκόσμια ημέρα επιζησάντων Καρκίνου με το σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο» και στον σύλλογο καρκινοπαθών Αθήνας ΚΕΦΙ για τα 20 χρόνια λειτουργίας του προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη σε 100άδες ογκολογικούς ασθενείς.
Για την 20ετή αυτή προσφορά του ο ΣΑΠΠΑΖ προσέφερε τιμητική πλακέτα την οποία και έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Γκρέκας στην Ταμία του συλλόγου Μαίρη Χήναρη.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Ζωγράφου για την στήριξη που έδωσε για την πραγματοποίηση του αγώνα καθώς επίσης και την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ και του Πολυτεχνείου για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από τον Δήμο Ζωγράφου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γρίβας Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Πίτσιος Κώστας, η Πρόεδρος της Ενεργειακής-Αναπτυξιακής εταιρίας Ηλέκτρα Κίκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θωμάς Πολίτης , Ντόβας Χριστόφορος, Συρούκης Νίκος και Αποστόλου Στέλιος.
Ευχαριστούμε για την παρουσία του τον Κο Ζώρζο Γιώργο προπονητή του ΓΑΣ ΙΛΙΣΌΣ .
Τέλος ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους εθελοντές και φίλους του συλλόγου που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας και χωρίς την στήριξή τους θα ήταν αδύνατον να γίνει.
RELATED ARTICLES