Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 17/6/2023 ο 9ος γύρος Πανεπιστημιούπολης...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 17/6/2023 ο 9ος γύρος Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Εκατοντάδες δρομείς, λάτρεις των δύσκολων αγώνων αψήφησαν της δυσοίωνες προβλέψεις των μετεωρολογικών δελτίων και παρά την αρχική βροχή μέχρι και 10 λεπτά πριν των αγώνα, έδωσαν δυναμικό παρών και συμμετείχαν σε ένα από τα πιο δύσκολα 10άρια. Τους ευχαριστούμε όλους για την δυναμική τους παρουσία.

Το  Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου  ευχαριστεί για την στήριξή τους στην διοργάνωση του αγώνα το Νομικό πρόσωπο Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Ζωγράφου, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πολυτεχνείο καθώς και την τροχαία Αθηνών για την στήριξη στις κυκλοφορικές ρυθμίσεις και τον ΟΑΣΑ.

Δεν παραλείπουμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό του αγώνα και μέλος του συλλόγου Ραχιώτη Νικόλαο

Ο  9ος γύρος  Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου ήταν αφιερωμένος στον σύλλογο καρκινοπαθών Αθήνας και στην παγκόσμια ημέρα επιβιωσάντων από τον καρκίνο και το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η πρόεδρος του συλλόγου Κα Γραμματόγλου Ζωή και τα μέλη του ΔΣ Κα Παπαγεωργίου και Κα Χήναρη δίνοντας το μήνυμα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο».

Το παρών  έδωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Οικονομικών Κος Μετικαρίδης εκπροσωπώντας το Δήμο Ζωγράφου.

Επίσης το παρών στο αγώνα έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» Κος Παπαναστασόπουλος.

Για την ιστορία οι τρείς πρώτη στους άνδρες στην γενική κατάταξη ήταν Μαγγίνας Δήμος, Αλεβίζος Παναγιώτης και Κατσούλης Σπυρίδων ενώ στις γυναίκες οι τρείς πρώτες ήταν Σπανού Νατάσα, Σοφία Τατσίτη και Αγγελική Χατζηρήγα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους εθελοντές του αγώνα για την  συμμετοχή τους και την στήριξή τους  στην διοργάνωση του αγώνα οι οποίοι βοήθησαν και παρά την βροχή,  να γίνει ένας άρτιος και όμορφος  κατά γενική ομολογία αγώνας.

RELATED ARTICLES