Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΜε κοροναϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Με κοροναϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κορoναϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται σε απλή κλίνη Covid με ήπια συμπτώματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό τη Δευτέρα και σήμερα οι γιατροί έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο 82χρονος Αρχιεπίσκοπος έχει εκδηλώσει ήπια συμπτώματα και είναι σε καλή κατάσταση, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος. Σημειώνεται ότι ανησυχία επικρατεί στον χώρο της Εκκλησίας, καθώς τουλάχιστον τέσσερις Ιεράρχες είναι θετικοί στον κοροναϊό, ενώ Ιεράρχης που πήρε μέρος στην τελευταία Ιερά Σύνοδο και ήταν θετικός οδήγησε σε καραντίνα τα 16 άτομα που παραβρέθηκαν στη Σύνοδο που διεξήχθη περίπου πριν από δύο εβδομάδες.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι, μετά την επιβεβαίωση κρούσματος από Μητροπολίτη Ιλιου μεταξύ των μελών της ΔΙΣ, κάποιοι από τους 12 Ιεράρχες που πήραν μέρος στη Σύνοδο δηλώνουν αρνητικοί στον ιο.

RELATED ARTICLES