Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Κύπελλο Ποσειδώνα Ιλισίων που διεξήχθη 13 & 14 Μαΐου 2023

Η καρδιά της ελληνικής κολύμβησης χτύπησε δυνατά το διήμερο 13-14  Μαΐου στο κατάμεστο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, όπου με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες του 2ου Κυπέλλου Ποσειδώνα Ιλισίων με συνδιοργανωτές τον Ποσειδώνα Ιλισίων και τον Δήμο Ζωγράφου υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Το 2ο ΚΎΠΕΛΛΟ που ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες 18 επιτυχημένες διοργανώσεις του ιστορικού κολυμβητικού Ομίλου εξελίχθηκε με πολυάριθμες συμμετοχές. Κολυμβητές-τριες αγωνιστικών κατηγοριών, προπονητές και διοικήσεις σωματείων από όλη την Ελλάδα, απόλαυσαν αγώνες υψηλού επιπέδου .

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Β.Θώδας κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων, τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα σε όλες τις δράσεις του Ομίλου οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ποιότητα τους.
Παρών στους αγώνες εκ μέρους της Κ.Ο.Ε. έδωσε και  ο Γενικός Γραμματέας κος Σ. Αυγουλέας, καθώς και επικεφαλείς  δημοτικών παρατάξεων ,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι συνεχάρησαν  τους διοργανωτές και τόνισαν  πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις να γεμίζουν αθλητικοί χώροι, όπως τα κολυμβητήρια της χώρας με αθλητές και θεατές.

Πολυνίκης σύλλογος ο οποίος και κατέχτησε το Κύπελλο αναδείχτηκε ο Α.Ο.Αιγάλεω. Καλύτερος κολυμβητής ο Τσιλιμίδος Γεράσιμος, Παναθηναικός Α.Ο και καλύτερη κολυμβήτρια η Δρασίδου Μαρία Θάλεια,  ΑΟΠ Φαλήρου

Η συνδρομή και ο παλμός των υποστηρικτών του Ομίλου, ήταν τέτοια που το Ιλίσιο κολυμβητήριο μετατράπηκε σε μια δυναμική αθλητική εγκατάσταση , αναδεικνύοντας όλα αυτά που υπηρετεί ο Ποσειδώνας, τις Ολυμπιακές Αξίες και την ευγενή άμιλλα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η συνδρομή του ΕΚΠΑ και πιο συγκεκριμένα του κ. Αρ.Παρμακελή για την χορήγηση άδειας στάθμευσης στην Πανεπιστημιούπολη ήταν καθοριστική.

Ο Ποσειδώνας Ιλισίων στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, χάρη και στην σημαντική βοήθεια των εθελοντών, γονιών, προπονητών που έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό για την συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων , ανανεώνει το ραντεβού του για τις επόμενες δράσεις – διοργανώσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here