Υποψίες και Ύποπτοι… Τα΄ χουν τελείως χαμένα και «ξηλώνουν» δημοτική περιουσία χωρίς διοικητικές αποφάσεις! ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ….

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας, διότι αλλιώς δεν εξηγείται ότι όλοι σύσσωμοι (φίλοι και αντίπαλοι) τους κατηγορούν ευθέως για ανυπαρξία αποφάσεων στο Νομικό Πρόσωπο (παρακαλώ) Δημοσίου Δικαίου Αθλητισμού (για Πολιτισμού δεν μιλάμε φυσικά, αφού ενημερώνουν εκ των υστέρων όταν τους πιάνουν με την «γίδα στην πλάτη» όπως λέει εύστοχα η κ. Καφατσάκη σε ανακοίνωσή της!).και αυτό δεν είναι πολιτισμός φυσικά ….

Παράλληλα δεν εννοείται να εκδίδουν τέτοιες ανακοινώσεις (τεθλιμμένα γονατογραφήματα) μέσω μάλιστα Facebook και φυσικά ανυπόγραφες! ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ, το σύστημα δεν μπορεί να «νοσηλεύσει» τις σοβαρές και πολλαπλές αποκαλύψεις που έγιναν! Η Διοίκηση του ΝΠΔΔ έδειξε τις αντοχές της και η «οσμή» αρχίζει να έχει πλέον όνομα …

Κατηγορούν τους εκπροσώπους της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ γιατί κατήγγειλαν την αλλαγή χρήσης (από παιδότοπο εφήβων σε πάρκινγκ) που προφανώς πήγαν να πραγματοποιήσουν στα μουλωχτά αλλά δεν τους βγήκε…

Κύριοι της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ήταν απλό. Τόσο απλό. Γιατί δεν γνωστοποιήσατε αρχικά τις προθέσεις σας ώστε να προλάβετε τις όποιες καταγγελίες; Γιατί τρέχετε εκ των υστέρων; Γιατί δεν φέρατε στα όργανα του Δήμου τα θέματα; θέλετε να κρυφτείτε. Το κατανοούμε. Αλλάξτε τουλάχιστον το Σύνταγμα της χώρας! Έτσι για να έχετε και ασυλία …

Γιατί δεν ενημερώσατε τι σκοπεύετε να κάνετε; Μήπως από το φόβο των αντιδράσεων όταν η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ αποκάλυψε το θέμα και αναγκαστήκατε (άρον – άρον) να οπισθοχωρήσετε και να αποκτήσετε «λογική παγωνιού» σε έξαρση – ονείρωξη;  Κάτι σαν δικαιολογία, του τύπου, εσείς φταίτε που δεν ξέρατε τι «ευγενές» σχέδιο είχαμε στο μυαλό μας… εσείς, που δεν μας κατανοείτε! Μπράβο σας και συγνώμη από εμάς που δεν έχουμε τόσο ανοιχτό μυαλό και οξύνοια όπως εσείς ….

Τελικά, είτε έτσι είτε αλλιώς είναι επιτυχία της δημοτικής παράταξης ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ να εμποδίζει τη λογική «πάρτε τα όλα εργολάβοι»!

Το ίδιο άρχισαν τα όργανα και στον Αθλητισμό! Ξηλώνουν καθίσματα, προαναγγέλλουν την τοποθέτηση δερμάτινων για τους επισήμους εν μέσω του κορονωιού! Δεν μας είπαν αν έχουμε τουλάχιστον έλευση επισήμων σύντομα ….

Αλήθεια έχουν αποφάσεις για τις δαπάνες όπως προβλέπεται; Και αν όχι γιατί το κάνουν στα «μουλωχτά»;

Ο Δήμαρχος γιατί δεν παίρνει θέση ακόμα; Συμφωνεί; Αν όχι, γιατί αφήνει τον κ. Γιαννακόπουλο στη θέση του;

Μήπως η ανάγκη της πλειοψηφίας δημιουργεί «εξάρτηση» άνευ απολογίας; Ο Δήμαρχος τελικά είναι στρυμωγμένος ή ακόμα και ίσως σκόπιμα δεν λαμβάνει αποφάσεις; Δυστυχώς για την πόλη αν συμβαίνει το πρώτο!

Το χρήμα όμως που ξοδεύεται είναι δικό μας, των πολιτών και είναι ανεύθυνη η στάση όσων το διαχειρίζονται κόντρα στους νόμους και τα ισχύοντα νομοθετικά.

Και για την Διοίκηση η απουσία πλέον ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης των θεμάτων στην πόλη είναι εμφανής και εξόχως ανησυχητική!

Μια το Κοιμητήριο, μία οι αναθέσεις στις ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ, μία το πάρκο Γουδή, μία οι αναθέσεις από Επιτροπές στις οποίες παραβιάζεται η αρχή της νόμιμης σύστασης, μία το ένα, μία το άλλο (εν έτει 2020 ενεργοποίηση αποφάσεων του 2010, προ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ) η κατάσταση πολύ νωρίς διαφαίνεται προβληματική και με πολλά ανατριχιαστικά ερωτηματικά. Είναι δε βέβαιο ότι έχει ξεφύγει από τους «δελφινάριους» διοικούντες …. Που κάνουν ότι θέλουν ….

Ως να κρατούν όμηρο το Δήμαρχο φαντάζει το τελευταίο διάστημα η διοικητική πρακτική, η ημερήσια λειτουργία του Δήμου ….

Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι η «βάρκα» αρχίζει να γέρνει πολιτικά, απομένει η εμπλοκή ευρύτερων Υπηρεσιών του Δημοσίου (Ελεγκτικών Μηχανισμών) και η κατάσταση σε λίγο θα είναι μη αναστρέψιμη!

Και με την ευκαιρία, διαβάζω από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : «Άνοιξε η Εισαγγελική έρευνα για την αναζήτηση τυχών ποινικών ευθυνών σε μέλη των διοικήσεων της Μασονικής Μεγάλης Στοάς (Τεκτονικά Ιδρύματα) της Ελλάδος» υπόθεση που αφορά απιστία σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση χρημάτων!

https://www.protothema.gr/greece/article/1060877/eisaggeliki-ereuna-gia-mauri-trupa-2-ekat-euro-se-ellinikes-masonikes-stoes/

Αναρωτιέμαι, αν αυτή η είδηση φτάνει ως την πόλη μας, ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε εν καιρώ διότι φρονώ ότι θα μας απασχολήσει στα υψηλά κλιμάκια του Δήμου…

Εύγε, στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ που σταμάτησε μία ακόμη εν κρυπτώ υπηρεσία παράδοσης χωρίς διαφάνεια δημόσιας περιουσίας σε τρίτους και άφησε το χώρο στους φίλους μας του SKATE-PARK. Μπράβο κύριοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!

Αναφορικά, με εσάς κ. Καφατσάκη οφείλετε να μας πείσετε για περισσότερες παρεμβάσεις σας αφού το παρελθόν σας δεν δικαιώνει μόνο με μία αναφορά τις νέες επιλογές σας, ας ελπίσουμε δε να μην είναι αποσπασματικές και για επικοινωνιακό ξεκάρφωμα…

Και εσείς κ. Τανταρούδα (Διευθύνων της ΜΑΞΙΑΔΗΖ  για όσους δεν γνωρίζουν) δεν έχετε κανένα λόγο να γίνετε ασπίδα των θέσεων του «θολού» παιχνιδιού της διοίκησης και ειδικά των προερχομένων από το ΠΑΣΟΚ στελεχών! Το μέλλον είναι μπροστά σας και η θυσία σας δεν θα είναι ικανή (δεν θα αρκεί στο μέλλον) να εξισορροπηθεί από τα τιτιβίσματα των φίλων σας στο Facebook…

Πάρτε για παράδειγμα τον Τσοχατζόπουλο που στο τέλος ουδείς ήξερε το όνομά του αν και πολύ εύηχο…!

Οι παροτρύνσεις μου αφορούν τη λεπτή διοικητική θέση σας (και με ευθύνες αναφορικά με τα πεπραγμένα) στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ και ουδέν προσωπικό περιέχουν!

Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν που αναφώνησαν «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»!

Ένα είναι πλέον βέβαιο : Αν δεν παρέμβει αποτελεσματικά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ο Δήμαρχος κ. Θώδας, η κατάσταση σε λίγο από ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ θα γίνει ΑΔΙΕΞΟΔΗ!

Και οφείλει να παρέμβει πρωτίστως για να διασφαλίσει την ιδεολογική ταυτότητα της Δεξιάς Παράταξης που τον επέλεξε …. Το ίδιο και τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν! Ας μην μας διαφεύγει ότι η διαφορά ήταν μόλις 500 ψήφοι συμπολιτών μας στις προηγούμενες εκλογές!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ