Λειτουργία της ανοιχτής πισίνας του Ιλίσιου κολυμβητήριου αποκλειστικά για θεραπευτική άσκηση

Διευκρινιστικές οδηγίες λειτουργίας και χρήσης κολυμβητηρίων,
για θεραπευτική άσκηση.
Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, ανακοινώνει την λειτουργία της ανοιχτής πισίνας του Ιλίσιου κολυβητήριου αποκλειστικά για θεραπευτική άσκηση, σύμφωνα με την από 27.3.2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση με τίτλο:
«Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας», που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα ενάντια στην πανδημία και θα εφαρμοστούν πανελλαδικά για την λειτουργία και χρήση των κολυμβητηρίων.
Συγκεκριμένα η λειτουργία και χρήση των κολυμβητηρίων (ανοικτών/κλειστών) για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:
• έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.
• υπενθυμίζουμε ότι οι προ απαιτούμενες ιατρικές βεβαιώσεις καρδιολόγου και δερματολόγου πρέπει να έχουν εκδοθεί πρόσφατα και να έχουν διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία βεβαίωσης του Ιατρού.
Η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική κολύμβηση επιτρέπει επίσκεψη έως τρεις φορές την εβδομάδα από μία ώρα, εκτός αν πρόκειται για ΑμεΑ ή έχει συνταγογραφηθεί μεγαλύτερη συχνότητα και διάρκεια.
Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης από ΑμεΑ επιτρέπεται να γίνεται και χρήση αποδυτηρίων.
Από αύριο Πέμπτη 1/4/2021, μπορείτε να προσκομίσετε τα ιατρικά έγγραφα ,στην γραμματεία του κολυμβητηρίου, υπεύθυνη παραλαβής. κ. Ντία Καζάκη, τηλ. 210 77 80 335.
Η χρήση της πισίνας ξεκινά από Δευτέρα 5/4 /2021, με ωράριο λειτουργίας 07.30 έως 15.00 μόνο για τις καθημερινές και το Σάββατο 16.00 έως 19.00, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 210.77.80.335 ή επιτόπου επίσκεψη στην γραμματεία του κολυμβητηρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here