Κύριε Γιαννακόπουλε ευκαιρία να δώσετε εξηγήσεις στους πολίτες!

Αιφνιδιασμός από όσα αποκαλύπτονται αλλά και από τη στήριξη που παρέχει πλέον ο κ. Θώδας.

Λαμβάνω μηνύματα από παντού με κυρίαρχο αυτό που το πάω;

Και απαντώ σε όλους ότι πάει μόνο του «ακυβέρνητο το καράβι», το πολιτικό καράβι στην ξέρα, την πολιτική ξέρα.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η παράταξη πνίγεται από τη δυσωδία ορισμένων νεόκοπων, λαθρεπιβατών της εξουσίας αλλά οι μάσκες του κορωνοϊού ως φαίνεται αντέχουν ακόμη την οσμή, την μικρο – διαπεραστική όσφρηση!

Είναι αρχή λένε! Τα πράγματα θα ισιώσουν, ορισμένοι με προτρέπουν σε ηπιότερη στάση, σε μεγαλύτερη ανοχή… σε αναμονή και ειδικά αυτοί που αγαπάνε την παράταξή μας και στοιχήθηκαν μαζί μας προεκλογικά.

Θα το έκανα ευχαρίστως, θα μπορούσα να συμμεριστώ τις απόψεις τους αν όλα τα καταγγελλόμενα (προς το παρόν «χάδια» μπροστά σε όσα έχουν συμβεί) δεν είχαν αντιμέτωπα τη σιωπή, την απροθυμία εξηγήσεων, την επίκληση του διαλόγου για την διαφορετική θέση, την άλλη άποψη.

Είμαστε μακριά από τις εκλογές  λένε κάποιοι. Δεν μας επηρεάζουν ψηφοθηρικά τα καταγγελλόμενα! Άστον να λέει ….

Είναι σωστή η διαπίστωση. Το ίδιο αρραγές μοιάζει το μέτωπο της τοπικής διαπλοκής αλλά μόνο όταν έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες ότι δύνανται να φτάσουν σε εκλογές!

Εκτιμώ ότι έτσι που το πάνε λίγοι θα φτάσουν ή θα φτάσουν άλλοι και δεν πιστεύω ότι θα πέσω έξω στις προβλέψεις μου …

Έχουμε σημαντικό χρόνο να βραβεύσουμε δημοσιογραφικά, το ίδιο και η τοπική θαρρώ κοινωνία αυτούς που ασχολούνται με τα προβλήματα των πολιτών, αιτία για την οποία και έθεσαν υποψηφιότητα.

Και ας κάνουμε σήμερα μνεία σε θέματα που προκαλούν ερωτήματα προσδοκώντας να λάβουμε εξηγήσεις με ευσύνοπτο τρόπο και ατράνταχτα απαντητικά επιχειρήματα. Τα αναμένουμε μάλιστα και για δημοσίευση τηρώντας την δεοντολογία.

Κε Γιαννακόπουλε,

Το 2014 ως Πρόεδρος και τότε του ΝΠΔΔ Αθλητισμού & Πολιτισμού δώσατε με απευθείας ανάθεση στην εταιρία ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΕΠΕ   20.000 € για την εργασία με τίτλο «Αμοιβή υποστήριξης λογιστικού συστήματος 2014».

Τον Μάρτιο του 2015 συστάθηκε η εταιρία ΠΡΟΑΓΩ  ΕΠΕ (ΓΕΜΗ 133657001000 – Α.Φ.Μ. : 800642268 ), με μετόχους εσάς κ. Γιαννακόπουλε και την εταιρία ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΕΠΕ.

Το Φεβρουάριο του 2020 η ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ  αναλαμβάνει με απευθείας ανάθεση, εργασία 20.000 € από την ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ καθώς επίσης και  στις 4/8/2020 άλλη 13.500 €.

Στις 9/9/2020  από το ΝΠΔΔ υπογράφεται Απόφαση  απευθείας Ανάθεσης για 20.000 € στην εταιρία ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΕΠΕ.

ΕΠΙΣΗΣ, από το 2015 το ΝΠΔΔ είχε δώσει απευθείας ανάθεση σε εργολάβο το καθαρισμό της πισίνας  έναντι 800 € περίπου το μήνα, καθώς και τον έλεγχο ποιότητας νερού έναντι 1.375 € το μήνα.

Σήμερα ο ίδιος εργολάβος, για τις ίδιες ακριβώς εργασίες παίρνει 1.500 € το μήνα για τον καθαρισμό και 1.650 € και τον έλεγχο ποιότητας νερού! (Πιθανολογώ δεν άλλαξε το μέγεθος της πισίνας και ο έλεγχος της ποιότητας νερού, διαφορετικά ενημερώστε με προκειμένου να ανασκευάσω!).

Ταυτόχρονα ο ίδιος εργολάβος  το 2017 πήρε πάνω από 20.000 € για επισκευή και συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων, το 2018 18.500 € για μόνωση ταράτσας και 10.000 € για επισκευή και συντήρηση δικτύου θέρμανσης κολυμβητηρίου, το 2019 κοντά στις 20.000 € για επισκευή και συντήρηση εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στο κολυμβητήριο και στο κλειστό (Μήπως είχε την ευθύνη ο ίδιος να βάλει ή να επισκευάσει τις βαλβίδες αποσυμπίεσες που καταγγείλατε προ ημερών σε ανάρτηση του ΝΠΔΔ- απλά ρωτάμε!).

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από το από 2018 έως και σήμερα ο ίδιος προμηθευτής αναλαμβάνει με απευθείας ανάθεση έναντι 20.000 € περίπου το χρόνο την συντήρηση και επισκευή πυλώνων φωτισμού των εγκαταστάσεων του ΝΠΔΔ.

Και μόλις πρόσφατα ο ίδιος εργολάβος ανέλαβε την αγορά και εγκατάσταση φωτισμού LED του κλειστού γηπέδου με κόστος πάνω από 20.000 €, αυτού που ο ίδιος σπεύσατε με το Δήμαρχο να φωτογραφηθείτε πρόσφατα.

Αλήθεια, τι έχετε να πείτε για όλα όσα καταγράφονται, για την καταιγίδα αναθέσεων, για τη ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ κ. Γιαννακόπουλε;

Αλήθεια κ. Δήμαρχε, ο κ. Γιαννακόπουλος πρέπει να παραμείνει στη θέση του δίχως έρευνα περιστατικών από εσάς τον ίδιο, χωρίς απάντηση για την κατεύθυνση των αναθέσεων και την διόδευση αφειδώς των χρημάτων των δημοτών σε ένα και μοναδικό εργολάβο (προφανώς δεν θα υπάρχουν άλλοι στην μικρή μας πολιτεία με τα ίδια κριτήρια…).

Αγαπητέ κύριε Γιαννακόπουλε,

η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι; Και δυστυχώς εσείς ούτε να κρυφτείτε δεν τα καταφέρνετε ….

Το θέμα μας είναι τι κάνει ο κ. Θώδας; Ή καλύτερα τι σκέφτεται να κάνει; Μήπως είναι καιρός να σκεφτεί το νυν απολύεις τον Γιαννακόπουλο; Λέω μήπως;