Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΚοσμοπλημμύρα στην αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών

Κοσμοπλημμύρα στην αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών

Η αίθουσα του συλλόγου εργαζομένων αποδείχθηκε φέτος πολύ μικρή για την αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Η προσέλευση των γονέων ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών. Η ατμόσφαιρα γέμισε με παιδικές φωνούλες και αποκριάτικη μουσική με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Η πρόεδρος του Συλλόγου Ντόρα Λεοντοπούλου – Μάνθου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους οποίους ευχαρίστησε για την συγκλονιστική παρουσία τους και δεσμεύθηκε η επόμενη γιορτή να γίνει σε σημαντικά μεγαλύτερο χώρο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών Έφη Αλεξανδρή καθώς και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ζωγράφου Σπύρος Ζούμπος. Παρών ήταν επίσης και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γιώργος Βαρελάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα υγείας Χάρης Παπαγεωργόπουλος καθώς και ο επιεκφαλής του «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος και ο συνεργάτης του και μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανδρέας Τσιμπούκης που βοήθησαν μέσω χορηγίας σε αναψυκτικά και χυμούς.

Την εκδήλωση έκλεισε χορεύοντας κρητικά τραγούδια το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου “Καζαντζάκης”.

Από αριστερά Ντόιρα Λεοντοπούλου, Χάρης Παπαγεωργόπουλος, Έφη Αλεξανδρή
Η τ. αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τατιάνα Δελέτη με την ταμία Ελένη Κρίκα

Ντόρα Λεοντοπούλου
Όταν οι Κρήτες στήνουν χορό
RELATED ARTICLES