Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΚοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΑΠΠΑΖ (Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου)

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΑΠΠΑΖ (Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου)

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  παρουσία των μελών και φίλων του συλλόγου το βράδυ τις 21/1/2024 στο φιλόξενο χώρο της Βίλας Παυλίνας.

Κάνοντας και έναν μικρό αγωνιστικό απολογισμό για το 2023, τονίστηκε η συμμετοχή του συλλόγου σε πολλούς αγώνες και κυρίως με τη συμμετοχή 40 μελών του συλλόγου στον Κλασικό Μαραθώνιο όπου όλοι κατάφεραν και τερμάτισαν. Ειδική μνεία έγινε και για τα τρία μέλη του συλλόγου (Παναγιώτη Γκρέκα, Μιλτιάδη Σαλβάνο και Τάκη Καραλιά) που έχουν συμμετέχει στο πρόσφατο παρελθόν και τερμάτισαν στο Σπάρταθλον.

Με την παρουσία τους τίμησαν την γιορτή ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου Ανδρέας Καραβίδας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» Κωστής Παπαναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Γρίβας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βάσω Στρακαντούνα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πίτσιος Κώστας, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Αποστόλου Στέλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κίκη Ηλέκτρα και Δήμου Δημήτρης.

Επίσης παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Ιλισός Ελένη Ζωϊδου και του συλλόγου παλαιών Ζωγραφιωτών Δημήτρης Μπίτσικας.

Για τη ιστορία το φλουρί το κέρδισε το μέλος του συλλόγου και του ΔΣ Τάκης Καραλιάς , ο οποίος είναι και το μόνο μέλος που έχει λάβει μέρος σε όλους του Κλασικούς Μαραθωνίους (40 τον αριθμό) από τότε δηλ που ξεκίνησε η διοργάνωση.

Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου   Παναγιώτης Γκρέκας –Πρόεδρος, Δημήτρης Δεληγιαννίδης – Αντιπρόεδρος, Γιαννούχος Βαγγέλης-Γραμματέας, Σπύρου Γιώργος-Ταμίας, Καραλιάς Τάκης –μέλος, Ραχιωτης Χρήστος –μέλος, Βαβέτσιας Χρήστος μέλος.

RELATED ARTICLES