Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΚοπή πίτας «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» | Ενωτικός στον λόγο του ο Θ....

Κοπή πίτας «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» | Ενωτικός στον λόγο του ο Θ. Μετικαρίδης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, επί της οδού Ανακρέοντος 60.

Την αίθουσα γέμισαν φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, οι τέως δήμαρχοι Γιάννης Καζάκος και Κώστας Καλλίρης, ο πρόεδρος του ΔΣ Χρήστος Κλαδευτήρας, ο αντιδήμαρχος Χάρης Σταματάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Βούρτσης, Πέτρος Μαρίνης και Γιώργος Γρίβας. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων.

Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής Θεόδωρος Μετικαρίδης τόνισε πως είναι ανοιχτός σε διάλογο για το καλό της πόλης χωρίς κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις. Την έλλειψη καθαριότητας ανέφερε ως το σημαντικότερο πρόβλημα της πόλης και ότι εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, η οποία τόνισε πως είναι πάντα ανοιχτή στις εύστοχες παρατηρήσεις του κ. Μετικαρίδη.

Διακρίνονται από αριστερά Γιάννης Βούρτσης, Πέτρος Μαρίνης, Γιάννης Καζάκος, Τίνα Καφατσάκη, Άγης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Θώδας, Κώστας Καλλίρης, Κώστας Τζήφας και Λάμπρος Γούμενος

RELATED ARTICLES