Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΚαλαμπάκα – Χαμός σε σούπερ μάρκετ – Ενημέρωσαν για ένα κρούσμα κοροναϊού...

Καλαμπάκα – Χαμός σε σούπερ μάρκετ – Ενημέρωσαν για ένα κρούσμα κοροναϊού από τα μεγάφωνα – «Καρφώθηκαν» εννέα

Ένα απίστευτο και συνάμα πολύ ανησυχητικό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora.gr, σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας.

Μια ημέρα, σαν όλες τις άλλες, ένας πελάτης, εκεί που ψώνιζε, είδε μέσα στο σούπερ μάρκετ μια γνωστή του, που ήξερε ότι νοσεί από κοροναϊό.

Ο ευσυνείδητος πελάτης πήγε αμέσως στην υπεύθυνη του καταστήματος και ανέφερε το περιστατικό, προκειμένου να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία, αφού στο σούπερ μάρκετ υπήρχε αρκετός κόσμος που έκανε τα ψώνια του.

«Να εξέλθει από την πίσω πόρτα»

Αμέσως, από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ ακούστηκε: «Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης, ο οποίος νοσεί από κοροναϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μην γίνει θέμα, να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος».

Και τότε, συνέβη το εξής πρωτάκουστο: Από την πίσω πόρτα του καταστήματος έτρεξαν να βγουν από το κατάστημα, όχι ένα, αλλά… εννέα άτομα!

Έκπληκτοι οι υγιείς πελάτες του σούπερ μάρκετ – ποιος ξέρει πόσοι απέμειναν – πληροφορήθηκαν ότι το… «έσκασαν» από την πίσω πόρτα, όχι ένα, αλλά εννέα κρούσματα. Τώρα, πόσοι εξ αυτών των υγιών έτρεξαν για rapid test, δεν γνωρίζουμε…

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES