Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΚ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ Τελετή λήξης της δεύτερης περιόδου του καλοκαιρινού καμπ

Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ Τελετή λήξης της δεύτερης περιόδου του καλοκαιρινού καμπ

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου πραγματοποίησε την τελετή λήξης μίας ακόμα πετυχημένης περιόδου του καλοκαιρινού του καμπ ο Κ. Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων, με μία λαμπρή εορταστική εκδήλωση στον εμβληματικό χώρο της Βίλας Μαρίκας Κοτοπούλη στο Ζωγράφου. Με την εκδήλωση αυτή ολοκλήρωσε τη Β΄ περίοδος των θερινών camp του Συλλόγου, τα οποία τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α.

Στην εκδήλωση ,παρευρέθηκαν γονείς  και παιδιά που συμμετείχαν στο camp , ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογο η ασημένια ολυμπιονίκης της Ατλάντα  στο άλμα εις ύψος το 1996 κα Νίκη Μπακογιάννη, η διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α κα  Ιλεάνα Κλοκώνη , το Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Πέτρος Συναδινός και  η δήμαρχος Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη.

Στη συνέχεια, τα παιδιά του camp υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με την ιστορία της Καλιπάτηρα, της πρώτης γυναίκας που παρακολούθησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ιστορία που περιλαμβάνεται στο βιβλίο της Ιλεάνας Κλοκώνη «Αξίες Ολυμπιακές. Από την Ολυμπία προς όλο τον Κόσμο!» καταχειροκροτούμενα από τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομές στη Νίκη Μπακογιάννη από τον Ποσειδώνα Ιλισίων όπως εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του Θοδωρή Κόλλια και τον Δήμο Ζωγράφου την οποία πραγματοποίησε η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη.

Απονομή πραγματοποιήθηκε και στην κα Ιλεάνα Κλοκώνη από τον Ποσειδώνα Ιλισίων την οποία πραγματοποίησε ο Πέτρος Συναδινός.

Η Βίλα Κοτοπούλη πλημμύρισε συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, κατά την προβολή του βίντεο, από την αποφασιστικότητα της Νίκης να ξεπεράσει το όριο που είχε τεθεί μπροστά της το καλοκαίρι εκείνο στην Ατλάντα, όταν από το 1,97μ ατομικό της ρεκόρ κατάφερε να περάσει το 2,03μ καταγράφοντας νέο ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο. Να σημειώσουμε πως λόγω του ύψους της, 1,70 περίπου, το γεγονός ότι πέρασε με το άλμα της ύψος 33 εκατοστά πάνω από το δικό της καταγράφηκε στο βιβλίο Γκίνες.

Τα παιδιά συνομίλησαν επίσης τόσο με την κα Μπακογιάννη όσο και με την κα Κλοκώνη για τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού συνολικά, ενώ αμφότερες δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και αντίτυπα του βιβλίου της κας Κλοκώνη που έχει γράψει, να σημειώσουμε, αφιλοκερδώς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων και την ΕΘΝ.Ο.Α., πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση αυτού του ποιοτικού και εναλλακτικού summer camp που εκτός των άλλων γεμίζει τα παιδιά με αξίες απαραίτητες για το μέλλον τους.

Ραντεβού στην Γ΄ περίοδο του camp 17 με 28 Ιουλίου.

Η γ. γραμματέας του Συλλόγου Μ. Λεοντοπούλου – Ψωμιάδη
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θ. Κόλλιας

Στην μπροστινή σειρά από αριστερά Τ. Καφατσάκη, Ν. Μπακογιάννη και Ι. Κλοκώνη

Από αριστερά Τ. Καφατσάκη, Π. Συναδινός, Ν. Μπακογιάννη, Ι. Κλοκώνη
Ο Θ. Κόλλιας βραβεύει την κα Μπακογιάννη
Η Τ. Καφατσάκη βραβεύει την κα Μπακογιάννη
Ν. Μπακογιάννη
Ο Π. Συναδινός βραβεύει την Ι. Κλοκώνη
Π. Συναδινός
Ι. Κλοκώνη

RELATED ARTICLES