Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΚ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ 2024

Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ 2024

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Αλέκα, ο Όμιλός μας , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες του  για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και την συμμετοχή τους στο τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής.

Τιμήθηκαν επίσης, οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων κολύμβησης που ταυτόχρονα με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αρίστευσαν στα μαθητικά τους καθήκοντα και όσοι κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα & Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στην εκδήλωση, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Μαυρωτάς Γιώργος https://twitter.com/Mavrogiorgos/status/1761798807681900775 , ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κος Γιαννόπουλος Κυριάκος, ο Βουλευτής Ν. Τομέα  Χρηστίδης Παύλος ,οι Αντιδήμαρχοι: κος Γρίβας Γιώργος, η κα Κική Ηλέκτρα, ο κος Γκρέκας Παναγιώτης, ο κος Πίτσιος Κώστας. Οι Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων : κος Μετικαρίδης Θεόδωρος, κος Παπαναστασόπουλος Κωστής, κος Καραβίδας Ανδρέας. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κος Πολίτης Θωμάς  και ο κος Δήμος Δημήτρης.

Ο Πολύ Αγαπητός σε όλους και Φίλος του Ποσειδώνα Ιλισίων , Μετεωρολόγος κος Αρνιακός Τάσος.

Οι υποστηρικτές του Ομίλου. Εκπρόσωποι Φορέων και τοπικών Μ.Μ.Ε. Γονείς και Φίλοι του Ομίλου.

Τιμήθηκε το έμψυχο δυναμικό μας, οι προπονητές και οι επιστημονικοί συνεργάτες που φροντίζουν καθημερινά για την ανάπτυξη σωστών τεχνικών, για την ανάπτυξη σωστής αθλητικής παιδείας, υγιών και ισχυρών προσωπικοτήτων. Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και χειροκροτημάτων βραβευτήκαν από την κολύμβηση, ο Επικεφαλής Προπονητής κος Γεωργακόπουλος Χρήστος, ο κος Βελέντζας Πάνος, η κα Δούκα Ιωάννα, ο κος Αρνιακός Σπύρος, ο κος, Κολλάτος Ανδρέας, η κα Τζαμουράνη Δήμητρα, η κα Πλιάκου Γεωργία, ο κος Δολιανίτης Ορέστης, ο κος Γκούντας Γιώργος και ο κος Αντωνακαάκης Δημήτρης. Από την Ενόργανη Γυμναστική ο αγαπητός σε παιδιά και γονείς προπονητής κος Μαρινόπουλος Παναγιώτης και η κα Απέργη Αλεξάνδρα.

Για την διάκριση τους στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2023 βραβεύτηκαν οι αθλητές: ΠΡΙΛΟ ΤΖΟΥΛΙΑΝ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΔΑΝΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΕΠΠΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΙΧΑΕΛΑ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΤΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΟΝ ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ.

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ για την νίκη της στο Θερινό Πρωτάθλημα 2023, 12ετών.

ΠΟΛΟΝΥΦΗ ΙΩΑΝΝΗ για την νίκη του στα 100μ ελεύθερο κατηγορίας S11(ΑΜΕΑ).

Οι αθλητές της πρωταγωνιστικής και η προπονήτρια τους κα Δούκα Ιωάννα για την κατάκτηση του ‘’Κύπελλου Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2023’’.

Το τμήμα MASTERS κολύμβησης και τον προπονητή τους κο Αρνιακό Σπύρο που μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN WATER MASTERS και την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MASTERS 2023.

Για την προσφορά τους στον Όμιλο και οι υποστηρικτές μας τοπικοί επιχειρηματίες.

Τέλος, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ξεχώρισε η ειδική βράβευση που πραγματοποιήθηκε στον αθλητή του συλλόγου μας κο Αλικανιώτη Ανδρέα για την γενναιότητα και το θάρρος που επέδειξε στο πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023.

Ξεχωριστό χαιρετισμό έστειλε στην εκδήλωση μας το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και αρχηγός αποστολής της Ολυμπιακής ομάδας Παρίσι 2024, κος Συναδινός Πέτρος.

Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση,  τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα των αθλητών και αθλητριών μας, επαλήθευσαν αυτό που ενώνει την μεγάλη οικογένεια του Ποσειδώνα…… η αγάπη για τον αθλητισμό και για τα παιδιά μας

RELATED ARTICLES