Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΗ "Καθημερινή" παίρνει θέση στην κόντρα Μπακογιάννη - Θεοδωρικάκου: Η πληγή της...

Η “Καθημερινή” παίρνει θέση στην κόντρα Μπακογιάννη – Θεοδωρικάκου: Η πληγή της Αθήνας…

Πώς σχολίασε στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα “Καθημερινή” την κόντρα Μπακογιάννη – Θεοδωρικάκου.

Εντύπωση προκάλεσε η ανοιχτή κόντρα Κώστα Μπακογιάννη και υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την αστυνόμευση της Αθήνας. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι όλα έγιναν δημόσια, ήταν και τα καρφιά που αντήλλαξαν είτε μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών (Μπακογιάννης) είτε μέσω κύκλων (Θεοδωρικάκος) τα δυο προβεβλημένα στελέχη της δεξιάς πολυκατοικίας.

Με τον Δήμαρχο της Αθήνας να αφήνει αιχμές ότι ο υπουργός δεν γνωρίζει καν το πρόβλημα της αστυνόμευσης στην Αθήνα και ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος να τον συνοδεύσει σε μια βόλτα για να δει με τα μάτια του το πρόβλημα, και τον υπουργό να απαντά και να διερωτάται, αν έχει πρόβλημα ο Δήμαρχος με τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας και αν θέλει να πάει μαζί με τους άνδρες της Αστυνομίας και να τις παρακολουθήσει, ώστε να ενημερωθεί.

Η “Καθημερινή” πάντως παίρνει ευθέως θέση υπέρ του Δημάρχου Αθηναίων, καρφώνοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι εκτός από τα παράπονα των πολιτών υπάρχουν και διαμαρτυρίες από τους επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στο κέντρο της Αθήνας για την προσέλκυση τουριστών. Ενώ στο κύριο άρθρο της εφημερίδας αναφέρεται ότι “το κέντρο της πρωτεύουσας δεν μπορεί άλλο να αποτελεί πεδίο ανεξέλεγκτης παραβατικότητας.”

RELATED ARTICLES