Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΗ ομάδα ΤΑΡΙΑ μάγεψε το κοινό με την παράσταση ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο...

Η ομάδα ΤΑΡΙΑ μάγεψε το κοινό με την παράσταση ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω ότι χτες το βράδυ παρακολούθησαν  στο κατάμεστο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την παράσταση  ΓΥΝΑΙΚΩΝ της θεατρικής ομάδας ΤΑΡΙΑ.

Η ομάδα TAPIA (Teachers And Parents In Action) είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό Βαγγέλη Βαροτσάκη, καθηγητές και γονείς από το 1ο γυμνάσιο Ζωγράφου.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τουαλέτες ΓΥΝΑΙΚΩΝ, σε σταθμό της εθνικής οδού. Λίγο πριν το 2000- ή λίγο μετά. Η Βάσω, που καθαρίζει τις τουαλέτες, δεν ταξίδεψε ποτέ… η Μιλένα πάλι, ταξίδεψε- αλλά άφησε πίσω όσους αγαπά. Η Ρένα έμαθε για το ταξίδι της από την καφετζού της Άννας, και η Φανή δεν είναι πια παιδί. Η κυραΛίτσα έφτιαχνε τις καλύτερες μαρμελάδες, ενώ η Βαρβάρα τρέμει μήπως χάσει τα μυαλά της. Η Εύα τον αγαπάει λέει το Μανόλη, και η Τζένη ήταν η πιο όμορφη στο σχολείο. Όσο για τη Γιαννούλα, ε, αυτή μια έννοια είχε μόνο στο μυαλό της…
-Ιστορίες γυναικών ξέρουμε όλοι. Κάποιες απ´ αυτές θα σας πούμε κι εμείς.
Λίγα ψιλά μόνο να κρατάτε, για το πιατάκι της Βάσως. Μπορεί να χρειαστείτε χαρτί.

Σκηνοθεσία από την Ιωάννα Μυλωνά και ηθοποιοί ήταν οι Νίκος Ανδρωνάς, Ελένη Γιαννάκη, Ιουλία-Λήδα Καρύδη, Νίκος Λιζάρδος, Κατερίνα Μπαμπαλή, Ιωάννα Ντζιου, Εύη Παπανικολάου, Γιώργος Πιπεράκης.

RELATED ARTICLES