Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ - Μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2020

ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ – Μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2020

Για ακόμη μία χρονιά ο ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ διακρίθηκε τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ατομικών διακρίσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων.

Με την συμμετοχή 800 αθλητών και 200 Συλλόγων και Σωματείων από όλη την Ελλάδα, ο  ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ, κατάφερε να αποδείξει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο υπό της οδηγίες του προπονητή Γιώργου Ζώρζου  και να πρωταγωνιστήσει σε έναν από τους μεγαλύτερους και δυσκολότερους Πανελλήνιο αγώνα.

Οι διακρίσεις είναι οι εξής :

1η Πρωταθλήτρια Ομάδα στην Κατηγορία K23
Σπύρος Καπογιαννάτος (10ος)
Γιώργος Κασσάρας (12ος)
Στέλιος Μπαλίδης (16ος)

2η Πρωταθλήτρια Ομάδα στην Κατηγορία Ανδρών
Χαράλαμπος Πίτσωλης (10ος)
Γρηγόρης Σκουλαρίκης (21ος)
Νίκος Γεωργαλάς (22ος)

Ακολούθησαν οι Μιχάλης Ρουμάνος (31ος ) και Γιώργος Παπαϊωάννου (34ος)

2η Πρωταθλήτρια Ομάδα στην Κατηγορία Γυναικών
Ντενίζ Δημάκη (9η)
Παναγιώτα Βλαχάκη (12η)
Δανάη Πασπάτη (22η)

Ακολούθησαν οι Φωτεινή Οικονόμου (23η) Βασιλική Κολοβού (26η) και Πέρσα Αϊβαλή (31η)

Σε ατομικό επίπεδο 4η θέση του Παναγιώτη Πετρουλάκη στην Κατηγορία Κ20 Ανδρών ο οποίος θα συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα την 1η Μαΐου σε ομαδικό αγώνα δρόμου 10χλμ στην Βενετία – Ιταλίας.

Αξιοσημείωτη είναι η 5η θέση της Κωνσταντίνας Πασπαλιάρη και η 20η της Γεωργίας Πλίακου στην Κατηγορία Κ18 Γυναικών. Στην Κατηγορία Κ16 Γυναικών στην 14η θέση τερμάτισε η Μιχαέλα Κανάκη. Ο αθλητής μας Χαράλαμπος Ρηγάτος τερμάτισε 42ος στην κατηγορία Κ18 Ανδρών.

Τέλος αξίζει να κάνουμε μια αναφορά στην αθλήτρια Ιωάννα Πασπαλιάρη η όποια αν και δεν ανήκει στο Σύλλογο μας προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζώρζου η οποία κατέκτησε την 2η θέση στην Κατηγορία Κ20 Γυναικών.

Σας συγχαίρουμε για την συμμετοχή σας και για την προσπάθειά σας σε έναν δύσκολο αγώνα δρόμου, όπως είναι ο ανώμαλος δρόμος, και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθειά σας για να γίνετε ακόμα καλύτεροι. Πάντα επιτυχίες!!

RELATED ARTICLES