Φέρετρο «έλκηθρο»! Αποκαρδιωτικές «δικαιολογίες» Θώδα για τις απαράδεκτες εικόνες.

Τι να πει κανείς για τον Αντιδήμαρχο Μετικαρίδη που βγήκε να δικαιολογήσει την απουσία του δήμου «φοβούμενος» το χιονιά! Και με αναφορά στο νεκρό που με έλκηθρο πήγαινε στην τελευταία του κατοικία, ανήμπορος!

Δεν ειδοποιήθηκαν οι Υπηρεσίες του «κλειστού» δήμου η απάντηση…! Προφανώς οι ζωντανοί συνοδοί του νεκρού (ο νεκρός δεν θα μπορούσε) ήξεραν πως λειτουργεί ο δήμος τις «καλές μέρες» με ηλιοφάνεια και γι΄αυτό δεν ενόχλησαν!

Ντροπή…Ντροπή…Ντροπή… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ….

Τα εξ αμάξης, για πρώτη φορά, έσυραν οι πολίτες (ομολογουμένως για πρώτη φορά τόσο εμφανώς)  για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην πόλη από την ακραία οργανωμένη προσπάθεια του δήμου να μην δουλέψει…τίποτα!

Κι όμως κατάφερε να αποδείξει πόσο άχρηστοι και ανήμποροι είναι στα δύσκολα!

Ο εις εκ των δημάρχων, ονόματι Θώδας, τα έριχνε στον «γίγαντα» της επικοινωνίας Περιφερειάρχη Πατούλη σημειώνοντας ότι δεν έστειλε εκχιονιστικά στο δήμο και αλάτι χοντρό… (το λέω για το αλάτι, μην παρεξηγηθώ, όχι για το δούλεμα …!).

Ο Περιφερειάρχης και σύμφωνα με δηλώσεις του λέει ότι όσοι δήμοι ζήτησαν πήραν…

Τελικά, ποιος από τους δύο λέει ψέματα, αφού να ισχύουν και τα δύο αποκλείεται…Δήμαρχε Θώδα, Αντιδήμαρχε Μετικαρίδη καμία αίτηση στην Περιφέρεια έχετε, κανένα πρωτόκολλο ή κι αυτό αλάτι χοντρό… Αναμένουμε αποδείξεις αν και για την αξιοπιστία σας ουδείς γεννάται λόγος…!

Ο δήμος ένα είναι βέβαιο, απέκτησε δημοσιότητα που θα ζήλευαν όλοι…! Φέρετρο έλκηθρο, Υπηρεσίες κοντά στον πολίτη στα δύσκολα, δήμαρχο να περιμένει το περιφερειάρχη να του στείλει εκχιονιστικά και αλάτι χοντρό… Και που είσαι ακόμα, οι δρόμοι παγοδρόμια να παραπέμπουν στο Κεμπέκ του Καναδά…

Συγχαρητήρια από όλους μας στους δημάρχους Καζάκο και Θώδα, στους Αντιδημάρχους, στις Υπηρεσίες εξαφανισμού, στο γενικό γραμματέα του δήμου Αντωνιάδη (αλάτι έχουμε κύριε γενικέ για την επόμενη φορά, κάνατε εσείς διαγωνισμό ή ασχολείστε ακόμα με τα LED στην πόλη …)

Και τώρα που είπαμε LED είναι απορίας άξιο πως δεν σκέφτηκε ο γενικός να βάλει φώτα που θα λιώνουν και το χιόνι με τέτοια εξοικείωση στην τεχνολογία των κλειστών συστημάτων (δήμος, προμηθευτές, ΜΚΟ, οδός Αχαρνών κ.ο.κ.).

Όλοι παίρνουν άριστα ειδικά στην οργάνωση της ταλαιπωρίας μας, στα εκχιονιστικά που δεν ήρθαν και bonus, τους παχυλούς μισθούς που θα υπάρξουν αναλλοίωτοι και θα εισπράξουν πρώτοι στο τέλος του μήνα…!

Κι εμείς όλοι οι πολίτες, χωρίς παχυλούς μισθούς, καταταλαιπωρημένοι, εγκλωβισμένοι στα σπίτια, κάποιοι άνεργοι, χωρίς τα απαραίτητα, να υπομένουμε ακόμα τις βλακώδεις δικαιολογίες τους, δικαιολογίες με γεμάτες τσέπες, με αναθέσεις για κολυμβητήρια στο διπλάσιο από το Γιαννακόπουλο στο Τζαμαλή και σε κάθε Τζαμαλή…

Και το ερώτημα διαρκές! Αυτοί είναι τελικά οι έξυπνοι με το άηχο και πνιγηρό συγνώμη ή εμείς με τις φουρτούνες επιβίωσης και καθημερινότητας…

Και με ευθύτητα η διαπίστωση! Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα γιατί κατανοούν ότι ξεχνάμε γρήγορα σε μία πολιτεία ανοργάνωτη και εχθρική για τους πολίτες της!

Μήπως ήρθε ο καιρός να τους στείλουμε στον αγύριστο και να ελέγξουμε μία προς μία τις πράξεις τους και τις οικονομικές αποφάσεις τους στο δήμο; Λέω μήπως…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο κ. Τζαμαλής μήπως μπορεί να αναλάβει στο μέλλον και τον καθαρισμό της πόλης τον επόμενο χιονιά με ότι αυτό οικονομικά συνεπάγεται; Μια ιδέα λέω ….

Κύριε Γιαννακόπουλε, συνιστώ να το δείτε με την πρώτη ευκαιρία! Θα σας είμαστε γι΄αυτό τουλάχιστον υπόχρεοι ….