Ερχεται Πάσχα με 30 βαθμούς – Χαστούκι στον κοροναϊό που «τεζάρει» από τη ζέστη

Μετά το ξαφνικό κατάβρεγμα που έπεσε σε όλη τη χώρα, και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας εξαιτίας των βορείων ανέμων, από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά έρχονται τα πάνω κάτω. Οχι μόνο φτιάχνει ο καιρός αλλά θα κάνει και πολλή ζέστη, μπορεί και 30 και παραπάνω βαθμούς, όπως έχουνε πει όλοι οι μετεωρολόγοι εδώ και μέρες.

Αυτή η ξαφνική ζέστη, και αυτό είναι κάτι που δεν το λένε οι μετεωρολόγοι, αναμένεται να δώσει καταλυτικό χτύπημα στον κοροναϊό ο οποίος δεν περίμενε πασχαλιάτικα να ανέβει τόσο πολύ η θερμοκρασία.

Επομένως μέσα σε συνθήκες ζέστης και δυσφορίας για κοροναϊό, όλοι όσοι μείνουν στις πόλεις αναμένεται να στείλουν μήνυμα στον Νίκο Χαρδαλιά ότι αφήνουν το τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι και παίρνουν σούβλες για παραλίες.

Ειδικότερα για να πάρουμε μία γεύση του τι θα γίνει από Μ. Πέμπτη και μετά, ο Σάκης Αρναούτογλου μας κατατοπίζει:

Πίνακα με τις ανώτατες θερμοκρασίες για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σάκης Αρναούτογλου

Πάνω και από τους 30 βαθμούς Κελσίου θα ανέβει η θερμοκρασία από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, εκτιμά με ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτικά, η ανάρτησή του