Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΟι Encardia στο δημοτικό κινηματογράφο "Αλέκα" του Δήμου Ζωγράφου

Οι Encardia στο δημοτικό κινηματογράφο “Αλέκα” του Δήμου Ζωγράφου

Ο δήμος Ζωγράφου, τιμώντας  την 44η  επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, διοργανώνει συναυλία με το μουσικό συγκρότημα EnCardia , που για πρώτη φορά συναντά  δυναμικά επί σκηνής  τον Κώστα Θωμαΐδη και τον Ηλία Λογοθέτη.

«Per La Liberta», είναι ο τίτλος της μουσικής  παράστασης που αναδεικνύει κλασσικά και διαχρονικά τραγούδια που υμνούν την ελευθερία, την αλληλεγγύη και την αγάπη.

Ένας πολύχρωμος μουσικός καμβάς χωρίς διακρίσεις και διαφορές, που μας μεταφέρει σε τραγούδια της ελληνικής και της ιταλικής αντίστασης. Μουσικές συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκη που  συναντιούνται μελωδικά με τον Nino Rota και τις ταραντέλες του μεσοπολέμου στον ιταλικό νότο.

Είναι μια ξεχωριστή συναυλία για τους κοινωνικούς και προσωπικούς αγώνες για την ελευθερία, η οποία θα δοθεί στον δημοτικό κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ» (Γ΄ Ορεινής Ταξιαρχίας 13-πεζόδρομος) το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στις 20.30, με ελεύθερη είσοδο.

Συμμετέχοντες: Encardia (Βαγγέλης Παπαγεωργίου, Μιχάλης Κονταξάκης, Ναταλία Κωτσάνη, Δημήτρης Τσεκούρας, Κώστας Κωνσταντάτος, Πασχάλης Κολέντσης)

Ηλίας Λογοθέτης Κώστας Θωμαΐδης

RELATED ARTICLES