Εκδήλωση για τον ρόλο και τη σημασία του διαδικτύου για το σύγχρονο επιχειρείν από την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου

Νίκος Μπαλατσούκας

Απάντηση στο ερώτημα «Πως μπορεί να βοηθήσει το διαδίκτυο τον έμπορο – επαγγελματία του Ζωγράφου αλλά και τον απλό δημότη;» έδωσε μέσα από τη διοργάνωση εκδήλωσης η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου και η ιστοσελίδα Radiozografou.gr. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο της έδρας του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών στη Βίλα Παυλίνα την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (ΗΤΜL.gr) και διαχειριστής των σελίδων ΖΩΓΡΑΦΟΥ και radiozografou.gr Νίκος Μπαλατσούκας, ο συνεργάτης – καθηγητής στο τμήμα E-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θανάσης Δαβαλάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών Δημήτρης Μπίτσικας, ο επαγγελματίας επί σειρά ετών στην πόλη μας και σύμβουλος παρά τω προέδρω στο Σύνδεσμος Παλαιών Ζωγραφιωτών Βαγγέλης Τζανής, ο επαγγελματίας και υποψήφιος στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Οδυσσέας Γρίβας, ο ιδιοκτήτης του Typografos.gr, τέως δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου και πρώην εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Ο Δημότης» Μάκης Παπαδάτος κα. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο τ. δήμαρχος Κώστας Καλλίρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Άγης Παπακωνσταντίνου, ο επικεφαλής του «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος με συνεργάτες του και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Κορέλης.

Από αριστερά διακρίνονται Π. Αγγελόπουλος, Τ. Δημητρακάκης, Κ. Καλλίρης, Β. Παπαϊωάννου, Ά. Παπακωνταντίνου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Θανάσης Δαβαλάς
Δημήτρης Μπίτσικας
Ο. Γρίβας