Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΈχασε το σπίτι της για οφειλή 15.000€- Συγκέντρωση συμπαράστασης το πρωί για...

Έχασε το σπίτι της για οφειλή 15.000€- Συγκέντρωση συμπαράστασης το πρωί για να μπλοκάρουν την έξωση

Να εγκαταλείψει το σπίτι της σήμερα το πρωί  ειδοποιήθηκε   η συνδημότισσά μας Ιωάννα Κολοβού (συνταξιούχος δημοσιογράφος) μιας και η Εθνική Τράπεζα μέσου ηλεκτρονικού πλειστηριασμού το πούλησε σε εταιρία με δραστηριοποιείτε στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Έξω από το σπίτι της επί της οδού Αβήδου συγκεντρώθηκαν  δεκάδες αλληλέγγυοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ. Επίσης το παρόν έδωσαν η πρώην Δήμαρχος Κα Καφατσάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κος Γιούργας και Κα Στρακαντούνα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου Κος Καραβίδας και ο δημοτικός σύμβουλος Κος Μπαρμπέρης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ζωγράφου-Ανυπότακτη Πόλη Κος Τουλιάτους.

Όπως μας ενημέρωσε η Κα Κολοβού η οφειλή της ήταν από πιστωτικές κάρτες τις οποίες κάποια στιγμή της συγκέντρωσε όλες μαζί σε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Όταν την ενημέρωσαν ότι η οφειλή της είναι περίπου 15.000€ τους ζήτησε διακανονισμό μιας και είχε πεθάνει ο άνδρας της και δεν μπορούσε πλέον με μία σύνταξη και μονογονεϊκή οικογένεια να τα βγάλει εύκολα πέρα. Και ενώ η τράπεζα της ζήτησε 5000€ προκειμένου να προχωρήσει τον διακανονισμό (τα χρήματα τα πήρε ως προκαταβολή από το εφάπαξ της και τα έδωσε) αμέσως μετά της ζήτησαν άλλα 2000€ για να σταματήσουν της ενέργειες του πλειστηριασμού. Δεν είχε  να τους τα δώσει και η εξέλιξη ήταν ο πλειστηριασμός του σπιτιού της για οφειλή πλέον 45.000€!!!!!!!!.

RELATED ARTICLES