Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουAνοίγει για το κοινό το Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Xρειάζεται ηλεκτρονική εγγραφή

Aνοίγει για το κοινό το Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Xρειάζεται ηλεκτρονική εγγραφή

Μετά το «Γρηγόρης Λαμπράκης» το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ανακοινώνει ότι ανοίγει ξανά για το κοινό και το Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Η είσοδος θα γίνεται με το ίδιο πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής δήλωσης που εφαρμόζεται στο «Λαμπράκης» και με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.

Μέσω του link https://booking.open1.eu o κάθε ενδιαφερόμενος μέσω από το κινητό ή τον υπολογιστή του, μπορεί να δηλώσει την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων και αφού καταθέσει τα στοιχεία του, να κλείσει τη συμμετοχή του.

Το συγκεκριμένο σύστημα της εταιρείας ΟTS, εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο το χρησιμοποιεί για την καλύτερη και πιο ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών

Οποιος δεν μπορεί να την καταθέσει ηλεκτρονικά, μπορεί να δηλώνει την παρουσία του με επικοινωνία στο τηλέφωνο 2107780335.

Οπως επιτάσσει το υγιειονομικό πρωτόκολλο τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά για όλους, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα χρησιμοποιεί τα δικά του αντικείμενα και το δικό του μπουκάλι με νερό, ενώ θα πρέπει να σέβεται όλους τους κανονισμούς υγείας.

Επίσης, θα υπάρχει ειδική σήμανση στην εξέδρα όπου ο κάθε χρήστης του κολυμβητήριου θα αφήνει τα αντικείμενα του, σε απόσταση από τους άλλους.

Το κολυμβητήριο θα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 07.30 – 15.30 και το Σάββατο 16.00 – 19.00.

RELATED ARTICLES