Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουEπιτυχημένη πρεμιέρα για τα «Χαρτογραφήματα» του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού

Eπιτυχημένη πρεμιέρα για τα «Χαρτογραφήματα» του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα των παρουσιάσεων βιβλίου με τον τίτλο «Χαρτογραφήματα» που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Κοτοπούλη παρουσιάστηκε το βιβλίο των Εκδόσεων Διόπτρα, «Στην άκρη του βράχου» που έχει γράψει η Αλκυόνη Παπαδάκη. Αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη ενώ μίλησε και η διαχειρίστρια της ομάδας “Βιβλία-Παρουσιάσεις-Κριτικές” Γιούλη Τσακάλου, στην εκδήλωση που παρουσίασε η ηθοποιός Ανδριανή Μπαρτσώτα.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα, του Προέδρου του ΝΠΔΔ Γιώργου Γιαννακόπουλου, του Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Μπουλούκου, αλλά και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Αννας Καραμανλή.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος καλωσόρισε το κοινό, αναφέρθηκε στα «Χαρτογραφήματα» αλλά και στις υπόλοιπες πολιτιστικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει το Νομικό Πρόσωπο.

Μετά η λογοτέχνης – όπως η ίδια θέλει να αποκαλείται – Αλκυόνη Παπαδάκη κέρδισε το κοινό με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις του κόσμου, αποδεικνύοντας τη λαμπρότητα του μυαλού της και του μεγαλείου της ψυχής της…

RELATED ARTICLES