Διοίκηση: Κατεδαφίζει το ταμείο του Δήμου με τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και παρέχει «προστασία» στον πρώην «ΓΑΡΔΕΝΙΑ»! Επόμενο το νεκροταφείο!

(…) ΕΡΧΕΤΑΙ και το νεκροταφείο με εντολές από το «Κολωνάκι»! Καθίσταται οδυνηρό, αποτελούν όμως υπαρκτό στρατηγικό προσανατολισμό της διοίκησης οι απευθείας αναθέσεις, η διαρκής «κατεδάφιση» του ταμείου του δήμου!

Είναι όλες αναγκαίες; Υφίσταται διαφανείς διαδικασίες; Καλύπτουν έργα και ανάγκες του δήμου ή εξυπηρετήσεις και σκοπιμότητες; Υφίσταται έλεγχος από τις αρμόδιες επιτροπές που σε λίγο θα αναγκαστούν να πάρουν θέση για την αφή των κανδυλίων στο κοιμητήριο; Αλήθεια ο κ. Τανταρούδας τι λέει; Η διοίκηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ;

Αν λάβει υπόψη του κανείς τον τρόπο ορισμού της επιτροπής  παραλαβής έργων ουδεμία αμφιβολία έχει, ότι το «καρουζέλ»  των αναθέσεων αφορά λίγους και εκλεκτούς, μάλιστα οι περισσότεροι, εκτός πόλης, προφανώς και για λόγους αδυναμίας «διασταύρωσης» αν κάποιος από εμάς ήθελε να «εμβαθύνει περισσότερο»… Η ασφάλεια των διακτινισμένων αγνώστων πάνω απ΄όλα!

Μα εδώ θα μου πείτε, πήραμε σύμβουλο από το Μαρούσι που δηλώνει επικοινωνιολόγος και θα προβληματιζόμασταν για την ανάθεση των 20.000 €, πλέον ΦΠΑ, σε άγνωστη σε εμάς εταιρία, πάλι στο Μαρούσι, στην ίδια πόλη που μας παρείχε (άκουσον – άκουσον) υπηρεσίες για : ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ του δήμου μας με κλειστά νηπιαγωγεία; Τι κάνετε ρε αθεόφοβοι;

Ήμαρτον κύριοι, εμείς αγόγγυστα πληρώνουμε δημοτικά τέλη (γρόσια και μπαξίσια) με τον ίδιο τρόπο όπως και στην Τουρκοκρατία!

Το πολιτικό συμπέρασμα όλων όσων συμβαίνουν στην πόλη είναι ένα. Άραγε, η παρούσα διοίκηση με ποιο δικαίωμα, τόσο γρήγορα μάλιστα, λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της περιφρονεί τους πολίτες με τις αναθέσεις – προκλήσεις; Και όχι μόνο; Γιατί τόση απαξία στους δημότες που πληρώνουν και εν μέσω κορονωιού αγγόγυστα τα δημοτικά τέλη;

Δύο τα τινά που μπορεί να συμβαίνουν. Ή η διοίκηση αισθάνεται άτρωτη ή είναι έως το «μεδούλι» διεφθαρμένη! Το πρώτο συνιστά «ερωτοτροπία» με την χάραξη πολιτικού τέλους, το δεύτερο «κορτάρισμα» με την Εισαγγελία Αθηνών και μάλλον η ώρα πλησιάζει! Πολιτική ταφή με «ακοίμητα» κανδύλια θα είναι η αρχή του τέλους! Εδώ θα κριθεί και η αντοχή του δημοτικού συμβουλίου όταν με το καλό έρθει εκ νέου το θέμα της αφής!

(…) Αιτήματά μας για το θέμα «ΓΑΡΔΕΝΙΑ» στο δήμο, έγγραφα, ουδεμίας απάντησης έτυχαν μέχρι σήμερα! Σιωπή, τερτίπια, ανύπαρκτη διάθεση από το Δήμαρχο κ. Θώδα να δώσει λύση, το βέβαιο είναι θα το βρει μπροστά του με τις ανάλογες ευθύνες! Αντί ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ, ακάνθινος στέφανος και λόγω των ημερών ΣΤΑΥΡΩΣΗ, πιθανολογώ και χωρίς ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 2023!

(…) Και άλλη ύποπτη ανάθεση! Αυτή τη φορά σε φάρμακα στην πόλη! Ολόκληρο φαρμακείο αγόρασαν από ασπιρίνες και DEPON! Σε ποιόν; Την επόμενη φορά …. 16.000 €, για φάρμακα! Τουλάχιστον, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για ψυχοφάρμακα που ο «παππούς» τα χρειάζεται για να «ποτίσει» την πόλη και να ξεχάσουν όλοι το χουντικό παρελθόν του; Αλήθεια και με την ευκαιρία τι θέλει στις συναντήσεις για την αφή των κανδηλιών; Εποπτεύει (επιτροπεία) τον κ. Θώδα ή έχουν «συμφωνήσει» με το γραφείο στο «Κολωνάκι» και μοντάρουν τη δουλειά; ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ολόκληρο σε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ έχετε δει; Όπως πάνε θα συμβεί και αυτό

(…) Η αντιπολίτευση, ανύπαρκτη. Άνευρη, παραδομένη και ημιθανής πολιτικά! Χωρίς «συνειδησιακό» πολιτικό αλφαβητάρι, άφησαν στα «ΝΕΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ», κυριολεκτικά μας παρέδωσαν τα «κλειδιά» των δικών τους υποχρεώσεων από την εκλογή τους και μετά! Πολίτες (γίνονται πλέον επαίτες) εν μέσω υγειονομικής κρίσης, σχεδόν «άχρηστος πληθυσμός» έως τις επόμενες εκλογές, έτσι πιθανόν φαντάζεται η κ. Καφατσάκη, ο κ. Αγγελόπουλος και οι υπόλοιποι την πολιτική ανάμειξη και την ευθύνη τους συμμετέχοντας στα κοινά και αφού δεν είναι αυτοί δήμαρχοι!

Ο δεύτερος (Αγγελόπουλος) το μόνο που γνωρίζει καλά είναι να γρονθοκοπεί προεκλογικά όσους διαφωνούν μαζί του! Παρεμπιπτόντως το θέμα έφτασε στην Εισαγγελία Αθηνών μετά τις ανακρίσεις του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και αναμένονται εξελίξεις – διώξεις, σύμφωνα με τους ποινικολόγους που χειρίζονται ως πολιτική αγωγή το θέμα.

Η Δικαιοσύνη καθυστερεί αλλά δεν λησμονεί για τους γνωρίζοντες! Και κάποιοι ομιλούν για πέλεκυ όταν πάρει το λόγο!

Ελπίζω και εξαιτίας της υπόθεσης αυτής να μην κατέβουν άμεσα οι ταμπέλες του πολιτικού γραφείου του κ. Αγγελόπουλου και συστρατευτεί με τη διοίκηση εξ αυτού του λόγου για να σωθεί!   Εσείς τι λέτε κ. Αγγελόπουλε; Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας σώσει!

(…) Ένα μικρό σχόλιο και με την ευκαιρία. Η στήλη την προηγούμενη Κυριακή εξήρε, έτσι πίστευε, έτσι έκανε, τον Αντιδήμαρχο κ. Δήμα για το έργο του έως τώρα και εξέφρασε απόψεις της γύρω από το θέμα. Τι πιο φυσικό; Σημειωτέον, το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον. Ανάλογα όμως θα σταθεί απέναντί του στην περίπτωση που  οι Τεχνικές Υπηρεσίες αποδειχτούν εκτεθειμένες στον όρκο τους για διαφάνεια και πιστή τήρηση των κανόνων του δημοσίου συμφέροντος. Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος του τύπου.

Και έως εδώ καλά. Το ίδιο σεβαστή είναι και η θέση – απάντηση του κ. Δήμα ότι θα συνταχτεί με το ψηφοδέλτιο του κ. Θώδα, αν και για «χλιαρή» δήλωση έκαναν λόγο οι ειδικοί στην πολιτική ανάλυση! Ασφαλώς, το αν θα βάλει τον εαυτό του στο περιθώριο ή όχι είναι δικό του θέμα! Αναμφίβολα, και έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης όπως κάθε πολίτης!

Οι φράσεις του όμως περί κινήτρων  του υπογράφοντος τη στήλη που καυχάται ότι γνωρίζει, τάχα ο ίδιος, χωρίς τίποτα να αναφέρει, να ψελλίζει, τα κρατάει για τον εαυτό του ως φαίνεται είναι επιεικώς απαράδεκτες, καθ΄όλα βρώμικες και υπηρετούν την πολιτική yes sir! Ο κ. Δήμας οφείλει να γνωρίζει ότι μπροστά πάει όποιος πέραν των γνωστικών του ικανοτήτων έχει και πολιτικό ποιόν! Και πολιτική κουλτούρα αντιπαράθεσης με επιχειρήματα και αποδείξεις! Προσωπικά τον προκαλώ να αποκαλύψει τα κίνητρά μου που λογίζει ότι ξέρει, να τα μάθω και εγώ, αλλιώς τον κατηγορώ για έκφραση κορυφαίας και ύπουλης αθλιότητας που σκιαγραφεί για τον ίδιο πολύ περισσότερο ανέντιμη στάση απ΄ότι ανάγκη στην παραμονή του στην Αντιδημαρχία και την άλλη φορά και τον καλώ εδώ και τώρα να ανασκευάσει ή να αποκαλύψει ότι γνωρίζει δημόσια! Ο ίδιος τον διαβεβαιώ ότι και θα το δημοσιεύσω!

Κύριε Αντιδήμαρχε, αγαπητέ κύριε Δήμα, αν είχατε κάτι εις βάρος μου ή γνωρίζατε κάτι επίμεμπτο για την στήλη με όσα δημόσια σας γράφω και υπογράφω θα με είχατε στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα! Δεν έχετε εντόσθια για πολιτικό διάλογο και καταφεύγετε σε βρώμικο πόλεμο με τους ΞΕΦΤΙΟΥΣ το ίδιο (το κείμενο απάντηση χουντοπαρέας κείμενο έμοιαζε)! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, δεν το μάθατε ακόμα;

Η απάντησή του, η λάσπη (του κ. Δήμα) στον γράφοντα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία παρωχημένη υποανάπτυκτη πολιτική προσέγγιση για δήλωση μετανοίας που ίσως αναγκάστηκε να κάνει στους ανωτέρους του για να έχει καλό βαθμό στις επόμενες εξετάσεις – Αντιδημαρχίες! Προσωπικά, αναμένω άμεσα την διορθωτική του δήλωση, διαφορετικά θα ακολουθήσει κατά πόδας τον κ. Αγγελόπουλο… Καλή τύχη κ. Δήμα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κάποιος είπε ότι μαγνητοφώνησε τη συνάντηση «κορυφής»  για την αφή των κανδυλίων. Είναι αλήθεια; Απλή ερώτηση. Έχει απάντηση ή θα τη βρει ο Εισαγγελέας μπροστά του και δεν θα το πιστεύει; Μικρό απόσπασμα έφτασε ανώνυμα και στη στήλη και δεν το πιστεύαμε! Καλά πάτε με ΞΕΦΤΙΟΥΣ να κάνετε παρουσιάσεις; Κεφαλάδες είσαστε; κ. Θώδα εσείς το ακούτε αυτό;