Δήμαρχος Θώδας : Αήττητος … καθεύδων για το 2021!

Η στήλη από πολύ νωρίς διετύπωσε την άποψη ότι η δεξιά παράταξη στην πόλη οφείλει να ενωθεί ώστε να παράξει  ουσιαστικό έργο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Θώδα (σε αρμονική αντιστοιχία και με το πλειοψηφικό ρεύμα που υπάρχει στην κοινωνία…).

Η εμμονή του κ. Αγγελόπουλου να διατηρεί με «νύχια και με δόντια» το όλο και συρρικνωμένο «πολιτικό μαγαζί του» δεν θα έχει μελλοντικά καμία τύχη, ιδιαιτέρως διότι ο επικεφαλής δεν έχει θέσεις για όσα εξελίσσονται στην πόλη  και αυτό διαπερνά όλους όσους παρακολουθούν καλύτερα τα συμβαίνοντα…

Αν εξαιρέσει κανείς τον «άγαρμπο» τρόπο – δείγμα κυκλοθυμικής προσέγγισης για «νόμπελ πολιτικής ηλιθιότητας» – και το αρχικό «Κάζο» της κ. Μπότου (Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου) ο Δήμαρχος είναι τελικά και επι της ουσίας ο αήττητος καθεύδων,  διατηρώντας την πολιτική πρωτοκαθεδρία στους μελλοντικούς χειρισμούς…

Η στήλη δικαιώθηκε διότι το είχε προβλέψει προ πολλού ….

18 πλέον στην πλευρά της διοίκησης δεν παράγουν απόλυτη πλειοψηφία αλλά είναι, αυτή καθίσταται ισχυρή και αυτή τη στιγμή, στην πραγματική εκκίνηση, η διοίκηση τη χρειάζεται αν αναλογιστεί κάποιος αυτή των 15 που προϋπήρχε… με ότι δυσκολίες συνεπάγετο και πιέσεις από την ομάδα των πασοκογενών οι οποίες τώρα καθίστανται ανίσχυρες!

Αλήθεια, και με την ευκαιρία κ. Γιαννακόπουλε ποια θα είναι τώρα η γνώμη σας για την σύμβαση των LED, το ύψος της και όχι μόνο που σε λίγο θα έρθει στην οικονομική επιτροπή; Ή γνώμη σας για το γενικό παραμένει η ίδια; Πολύ θα ενδιέφερε πλέον η άποψή σας…. επί του συνόλου των ερωτημάτων μας!

Για τη διοίκηση, η πλειοψηφία  των 21 πρέπει να είναι ο στόχος και αυτή μπορεί μόνο να την προσφέρει η εναπομείνασα ομάδα του κ. Αγγελόπουλου, αρκεί να υπάρξουν πολιτικά χειρισμοί οξυδερκείς, συντονισμένοι, κάτω από την ομπρέλα μιας διακήρυξης αρχή μάλιστα του 2021 με το Δήμαρχο να κάνει το ενωτικό κάλεσμα…και να εντάξει το μέλλον σε ένα κείμενο αρχών… που θα αποδυναμώνει τις διαφωνίες σε ουσιώδη θέματα!

Διακήρυξη, αρχές, νέες θέσεις με βάση και την εμπειρία που αποκτήθηκε από την ανάληψη της διοίκησης του δήμου, πλειοψηφικό – αρραγές ρεύμα και έργα στην πόλη, είναι το διαβατήριο για την νίκη της επόμενης τετραετίας…

Μικροομάδες, ατομικά συμφέροντα, έλλειψη διαφάνειας στις αποφάσεις όσων χειρίζονται δημόσιο χρήμα, «παππούδες» στη λήψη αποφάσεων στο σκοτάδι και «διαίρει» και  «βασίλευε» δεν έχουν θέση μετά και το «Κάζο» που απήλαυσαν… (δείγμα της αδυναμίας της διοίκησης να δει σφαιρικά και να προλάβει τις ενέργειες μιας απόφασης…)

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Οφείλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε αποστασιοποιημένα από το 2020, στην αυγή του 2021, πολλά βήματα μπροστά! Το οφείλετε στην πόλη, στους πολίτες που σας επέλεξαν…

Οφείλετε, είστε αναγκασμένος πλέον να περπατήσετε αυτόνομα ως επικεφαλής, αποστασιοποιημένος και από τις «άγκυρες» που  οι «παππούδες» έχουν ρίξει στο δρόμο σας,  αποστασιοποιημένος από τις δεσμεύσεις που παράγουν για λογαριασμό σας και σας μειώνουν στην συνείδηση εκείνων που σας θέλουν πραγματικό ηγέτη της πόλης… και όχι υποχείριο και ενεργούμενο των παππούδων και των διευθυντηρίων!

Είστε αναγκασμένος,  υποχρεωμένος να διακόψετε τα «ενώματα», με τα μικροσυμφέροντα του νεκροταφείου, των «προκαταβολών» για την διατήρηση της εξουσίας του 15%, των LED, των απευθείας αναθέσεων… των … των ….

Η πόλη έχει ανάγκη από μία νέα αρχή και ευχόμαστε ολόψυχα εν όψει της νέας χρονιάς αυτή να προηγηθεί και να γίνει αφετηρία για έργα που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμίας της!

Καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία και δύναμη! Καλή φώτιση στις δημοτικές παρατάξεις και σε καθέναν ξεχωριστά!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ