Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΑΠΟΥΣΑ η διοίκηση του Δήμου στην διαχείριση του χιονιά παρά της προειδοποιήσεις...

ΑΠΟΥΣΑ η διοίκηση του Δήμου στην διαχείριση του χιονιά παρά της προειδοποιήσεις – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ο δήμος Ζωγράφου

Παρά της προειδοποιήσεις τον μετεωρολόγων για έντονη χιονόπτωση σήμερα, παρά τον χιονιά που είχαμε ένα χρόνο πριν, δυστυχώς κάποιοι είτε δεν «έμαθαν» είτε είναι ανίκανοι. Η πρόληψη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της διοίκησης.

Με 1,5 μηχανήματα προσπαθούν να ελευθερώσουν τους δρόμους (και μόνο τους κεντρικούς) χωρίς κάποιος να σκεφτεί ότι τα αυτοκίνητα στο τέλος θα παρκάρουν επάνω στην λεωφόρο Παπάγου ή στην Γ. Ζωγράφου μιας και η προσπέλαση στους υπόλοιπους δρόμους είναι αδύνατη.

Η χτεσινή φιέστα και οι φωτογραφίες  με το μοίρασμα του αλατιού σε κεντρικά σημεία της Πόλης (λες και το καθάρισμα των δρόμων από τα χιόνια  είναι ατομική ευθύνη των δημοτών),  απέδειξε την αδυναμία της διοίκησης να διαχειριστή την όλη κατάσταση.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ  ακούσουμε και πάλι  από της δημόσιες σχέσεις του Δήμου  για ακραία και πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη , την καμένη γη που άφησε η Καφατσάκη στο θέμα των υποδομών, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που σαμποτάρουν την κατάσταση και δεν παίρνουν από ένα φτυάρι να βγουν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια,   ξαγρύπνησε ο Δήμαρχος προσπαθώντας να συντονίσει την όλη κατάσταση κλπ κλπ.

Και όπως και στην καθαριότητα , ανακοινώστε και πάλι τα ονόματα τον υπαλλήλων που επιστρατεύτηκαν στην πολιτική προστασία του δήμου προκειμένου να αποποιηθείτε της ευθύνες σας.

Για την όλη κατάσταση ΔΕΝ φταίτε εσείς, φταίνε οι προηγούμενοι, οι επόμενοι, οι άλλοι, η ανηφοροκατηφόρες, και φυσικά ο κωλόκαιρος.

RELATED ARTICLES