Ανώνυμα φέϊγ βολάν καταγγέλλουν «μπόχα» στο Δήμο! ΤΕΡΤΙΟΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ) και τρικάκια εδώ και τώρα στον Εισαγγελέα!

Εδώ και πολλούς μήνες ο υπογράφων τη στήλη (πάντοτε επώνυμα) δέχτηκα απειλές, ύβρεις σε μόνιμη βάση από τον άγνωστο ΤΕΡΤΙΟ, χωρίς ποτέ ουδείς από τη Διοίκηση να αντιδράσει και να καταγγείλει τη δυσωδία των ανωνύμων υβριστών  που κρύπτονταν πίσω από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ο Δήμαρχος είναι εξουσιοδοτημένος με λαϊκή  εντολή  για την ευρυθμία της πόλης του, και ως τοπικός ηγέτης οφείλει να παρακολουθεί, να επιλαμβάνεται και να παρεμβαίνει στο όποιο πολιτικό παράλογο, μεταξύ των άλλων και αυτού  που διάγεται  στην πόλη.

Ποτέ δεν καταδικάστηκε από κανέναν αιρετό η ακόρεστη εκδικητική μορφή των επονομαζόμενων ΤΕΡΤΙΩΝ, ΝΕΜΕΣΙΣ, που με καλούσαν να πάω στο ψυχιατρείο για όσα επώνυμα έγγραφα και με απειλούσαν με μηνύσεις (προφανώς διότι αδυνατούσαν επώνυμα να αντιπαρέλθουν τα επιχειρήματά μου και όσα κατέγραφα, αληθή, για τα συμβάντα στη διοίκηση).

Ο παππούς ΤΕΡΤΙΟΣ, η γιαγιά ΝΕΜΕΣΙΣ (ύστερα από  μετεξέλιξη) έχοντας ψευδαισθήσεις στο χουντικό παρελθόν, βουτηγμένοι στη λάσπη και την ανυποληψία των πολιτών, έβαλαν μπροστά τις μηχανές (ανώνυμα) εδώ και καιρό του φασιστικού βούρκου και δεν θα εκπλαγώ αν είναι αυτοί πίσω από τα τρικάκια για να εγκλωβίσουν ακόμα περισσότερο τις επιλογές της διοίκησης στις όποιες  ανομολόγητες ορέξεις τους  και επιδιώξεις τους και φυσικά το Δήμαρχο, του οποίου καταγγέλλουν ευθέως με την πρακτική του ανώνυμου, της κουκούλας, της χούντας, το ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες με βαριές παραλείψεις και έκνομες συμπεριφορές για αδικαιολόγητο πλουτισμό ( το επισήμανε και η κ.Καφατσάκη στην ανακοίνωσή της,  καταδικάζοντας πολύ σωστά την πρακτική τους).

Η αλήθεια είναι μία: Ζούμε ένα πολιτικό παράλογο, μία πρόσκαιρη μανία ανωνύμων ΤΕΡΤΙΩΝ και ΝΕΜΕΣΙΣ που μας καταγγέλλουν όλους, χωρίς να έχουν απόθεμα αξιοπιστίας, απλά χουντικό παρελθόν, γνώση βρώμικων τακτικών με σκοπό να περιορίσουν τη δημοκρατία των επωνύμων γραφίδων  και να ρίξουν στη ¨μαύρη τρύπα¨ όσους  διαφωνούν ή δεν συνεργάζονται  μαζί τους!

Άριστα έπραξαν οι καταγγελλόμενοι (επαναλαμβάνω)  και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη η οποία πρέπει να κάνει πλήρη και ανεξάρτητη έρευνα για τις καταγγελίες.

 Το δίχτυ προστασίας (έως τις αποφάσεις της) είναι να κατευθύνουμε όλοι, διοίκηση, αντιπολίτευση, τοπικοί δημοσιογράφοι και εκφέροντας δημόσιο λόγο και ασχολούμενοι με τη δημόσια ζωή, όλοι μα όλοι  να στιγματίσουμε τους ανώνυμους βρυκόλακες και να στοιχηθούμε (όσοι ακόμα δεν είναι) στην επώνυμη γραφή, στον εποικοδομητικό διάλογο, ακόμα  και στην αυστηρή κριτική.

Αυστηρή κριτική ναι, ανώνυμες καταγγελίες όχι!

Πρώτος ο Δήμαρχος, δεν σας κρύβω  περίμενα να καταγγείλει όλους τους ανώνυμους (έπρεπε να το είχε κάνει καιρό στην δική μου περίπτωση, φαντάζομαι να διάβαζε τον ΤΕΡΤΙΟ…) συκοφάντες, διαταραγμένες προσωπικότητες, παππούδες της Χούντας και να φροντίσει να τους βγάλει με τον δημόσιο λόγο του  την κουκούλα…

Δεν το έκανε όμως, διότι προφανώς βόλευαν πολιτικά οι χουντίζοντες… έστω και τώρα δεν είναι αργά…

Το ίδιο περίμενα να κάνουν και οι συνεργάτες του!

Το ίδιο περίμενα, πολύ νωρίτερα μάλιστα να το κάνει  και η κ. Καφατσάκη, το ίδιο όλοι!

Ο ίδιος γρονθοκοπήθηκα για τις απόψεις μου και την κριτική μου από δημοτικό σύμβουλο και η υπόθεση εξελίσσεται ήδη  στη Δικαιοσύνη. Ο ίδιος σπιλώθηκα από τον ανώνυμο ΤΕΡΤΙΟ σε δεκάδες δημοσιεύματα στην εφημερίδα (ΑΝΑΤΡΟΠΗ) που κυκλοφόρησε για μένα αποκλειστικά στην πόλη, αλλά και με αναρτήσεις στο διαδίκτυο (αποτελώ τον μοναδικό στόχο).

Είμαι παθών και καταλαβαίνω το τι μπορεί να αισθάνονται όσοι καταγγέλλονται  με αυτό τον τρόπο, στο ανυπόγραφο  φεϊγ βολάν!

Όμως άντεξα, διότι  έχω τη δυνατότητα να εκφράζομαι μέσα από τα «ΝΕΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» και να απολαμβάνω υψηλής αναγνωσιμότητας στην πόλη.

Έχω βήμα, έχω λόγο, δεν με αγγίζουν οι προστυχιές και έτσι έμεινα αλώβητος και εν πολλοίς αδιάφορος! Έστω και αργά όμως το πάρτι των ανωνύμων εκτελεστών προσωπικοτήτων θα τελειώσει, είναι βέβαιο αφού αυτά συνήθως αποκαλύπτονται  και οι βασιλιάδες ΤΕΡΤΙΟΙ θα μείνουν γυμνοί…

Οφείλουμε να αναμένουμε τα αποτελέσματα της Δικαιοσύνης, την έρευνά της.

Οφείλουμε όλοι ομόθυμα με μια φωνή  να καταδικάσουμε τέτοιες ανεγκέφαλες  πρακτικές!

Οφείλουμε, επώνυμα και μόνο επώνυμα να προβαίνουμε σε κριτική στο δημόσιο διάλογο και στις πράξεις της Διοίκησης του Δήμου.

Οφείλουμε και έχοντας αδιάψευστα στοιχεία να τα προσκομίζουμε στη Δικαιοσύνη επώνυμα  για να αποφασίζει εκείνη και όχι τα λαϊκά δικαστήρια των κρυμμένων χουντικών!

Το ίδιο και η Διοίκηση και οι αιρετοί οφείλουν να προστατεύουν το δημόσιο χρήμα, να λαμβάνουν αποφάσεις σύννομες και δια μέσου των διοικητικών οργάνων διότι μία ανώνυμη καταγγελία στην περίπτωση που έχει βάση μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για τους εμπλεκόμενους εφόσον φτάσει εμπεριστατωμένα και ερευνηθεί από την Δικαιοσύνη και μόνο απ΄αυτή!

Πλήρης διαφάνεια και επώνυμη κριτική είναι η συνταγή για να μην ανοίξει «μαύρη τρύπα» στο Δήμο, η οποία αυτούς που θα καταπιεί πρώτα είναι οι δημόσια υπογράφοντες …και τούτο είναι βέβαιο και συνιστά μαθηματική νομοτέλεια…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΥΓ. Η στήλη κατηγορηματικά καταδικάζει τις ανώνυμες αναφορές σε αιρετούς απ΄ όπου και αν προέρχονται. Το ίδιο καταδικάζει και τις όποιες ανώνυμες απόψεις  απ΄ όπου  και αν προέρχονται και σε όποιον και αν απευθύνονται.

Προς διεύρυνση του δημοκρατικού διαλόγου, παρέχει το βήμα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» σε όποιον ήθελε επώνυμα να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του έναντι τρίτων  και κυρίως δημοσίων λειτουργών και αιρετών.