ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ … ΤΕΡΤΙΟ!

Ο υπογράφων, που τολμά να διαφωνεί με τον ΤΕΡΤΙΟ, συγνώμη … Ν-ΤΕΡΤΙΟ! Γράφοντας από το προτεινόμενο «θανατονήσι» του ψυχιατρείου!

Κυκλοφόρησε «κελαϊδίζουσα» σήμερα η «στη χάση και στη φέξη» (: μπορεί να την πεις και εφημερίδα, τουλάχιστον έτσι αυτοαποκαλείται) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (άραγε ποίου;) – του ΠΑΣΟΚ … να υποθέσω ! -.

Σε 147 φύλλα που διανεμήθηκαν ομολογώ είχα την τιμητική μου … σε 7 σελίδες! Και φυσικά με ψευδώνυμο ο εκεί υπογράφων και μπόλικα υπονοούμενα!

Ορδές επιχειρημάτων (προτείνω να μην βάλετε εμπρός κανένα σύμφωνο), σε ένα γονατογράφημα ασύντακτο με εκατοντάδες ορθογραφικά και συντακτικά λάθη στη βιασύνη τους να αποκαταστήσουν το κ. Γιαννακόπουλο (και για όποιον δεν τον ξέρει, αυτόν που ενώ τον καταγγέλλουμε για πληθώρα ζητημάτων που αφορούν τη διαχείριση των υποθέσεων του δημοσίου αυτός έχει πιεί το αμίλητο νερό!

Με χουντικό τρόπο (γνωστοί οπαδοί της αλήστου μνήμης εποχής) με προτρέπουν δε να επισκεφτώ ψυχιατρείο για να απλώσω ως φαίνεται σε μεγαλύτερο χώρο τα άπλυτά τους!

Παρακαλώ όμως, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε, σας διαβεβαιώ θα το δεχτώ αλλιώς προφανώς ως διαταραγμένος και από την αδυναμία μου ίσως να επιλέξω εγκλεισμό (βλέπετε έφυγε η χούντα, ο γράφων την ΑΝΑΤΡΟΠΗ που το έκανε αυτόματα… προφανώς αναπολεί την εποχή) ίσως ελεύθερος αργήσω και γράφοντας και άλλα άρθρα – ως έχων πρόθεση – θα σας πανικοβάλλω περισσότερο υποθέτω! (είναι και οι 5.000 συμπολίτες μου που με διαβάζουν βλέπετε…)!

Και έχουμε παππού πολλά χρόνια ακόμη ως τις εκλογές, αν είσαι και τότε εκτός «γηροκομείου» αντιλήψεων … αφού ζούμε αν έμαθες στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Καραμανλή μετά το 1974, των αρχών και των αξιών και όχι στο δερβένι του Λαδά που αγάπησες τότε επικίνδυνα και σήμερα του Τσοχατζόπουλου που ρήμαξε την Ελλάδα … των εγγόνων σου!

Υπογράφει στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ως ΤΕΡΤΙΟΣ, διευκρίνηση όχι ΝΤΕΡΤΙΟΣ ούτε ΠΕΡΔΙΟΣ  (δεν μου στέλνετε με την ευκαιρία σε pdf αρχείο την ύλη να την ανεβάσω στο site μου να τη διαβάσει όλη η πόλη του Ζωγράφου), κρυπτόμενος στο υπόγειο, με «κουκούλα» στρατονόμου, πετώντας λάσπη στη φτερωτή του ανεμιστήρα, όπως οι γερμανοτσολιάδες χουντικοί που λάτρεψε που νομίζουν ότι διαφεντεύουν την πόλη στη λογική του διαίρει και βασίλευε, ταξιδεύοντας από τον Αγγελόπουλο του χθες στο Θώδα του σήμερα (κατάφερε να τους χωρίσει, το ίδιο και τη δεξιά στου Ζωγράφου)! Και αύριο με την ίδια ευκολία αλλού… Στον επόμενο που μπορεί να είναι και ΠΑΣΟΚ! Αλλοίμονο ….

Κανονικά, εμφανιζόμενος ως γεροντοπαλίκαρο, ως παλληκάρι (θέλει δύο λ, ΤΕΡΤΙΕ), των 85 και φεύγα, απαξιωμένος και όχι αξιωμένος από το παρελθόν, εκδικούμενος τους πολίτες που ίσως «διέσυρε» επί χούντας και σήμερα στρεφόμενος στους δημοκράτες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – το κόμμα που εμείς υπηρετούμε – του Καραμανλή και όχι συμβιβασμένοι που κιοτέψαμε στο άγγιγμα της Γεννηματά που την εγκατέλειψαν σαν την παπαρούνα στον κάμπο … οι Γιαννακόπουλοι και οι ευκαιριάκηδες και βολοδρομιστές – διαδρομιστές…. της εξουσίας!

Αγαπητέ ΤΕΡΤΙΕ,

Αν είναι ή όχι οι καταγγελίες μου ακριβείς ή όχι θα αποδειχτεί στη συνέχεια! Να ζούμε και οι δύο και θα πάρεις το μήνυμα ολόκληρο! Λίγη υπομονή ….

Αναρωτιέμαι αν δεν ήταν αληθείς (διαύγεια διαβάζεις, ξέρεις να χρησιμοποιείς computer) αλήθεια γιατί μου αφιερώνεις τόσες σελίδες;

Και γιατί οι ενδιαφερόμενοι δεν μιλούν και βγάζουν εσένα παρθενικά μπροστά να ανατρέψεις την ανατροπή; Κάτι δεν σκέφτηκες σωστά μάλλον! Ή σε παραμύθιασαν οι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ, σου πέταξαν το τυρί αλλά δεν είδες τη φάκα …. Γέρασες πια και τα αντανακλαστικά δεν δουλεύουν ως διαφαίνεται … το να αγάπησες ξαφνικά το κ. Γιαννακόπουλο δεν το πιστεύω! Θα φανεί στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ …

Πάντως, δεν είμαστε στη χούντα! Αυτό μην το ξεχνάς! Και ο διάλογος έχει επιχειρήματα, δεν έχει προτροπή για ψυχιατρείο όπως προτείνεις και πιθανώς εύχεσαι – υπάρχουν και δικαστήρια ξέρεις – , παρ΄όλα αυτά για να σου κάνω τη χάρη θα πάω και θα σου στείλω και τις εξετάσεις μου – θα τις δημοσιεύσω και στο site δημόσια – ότι όλα είναι καλά για μένα! Ξέρω ότι κατά βάθος ανησυχείς … Από τώρα όμως και ενώ είμαι στα μισά σου χρόνια;

Αγαπητέ ΤΕΡΤΙΕ,

Και για να αφήσουμε κατά μέρος τα πειράγματα σε διαβεβαιώνω ότι η μεγαλύτερη και πιο τρανή απόδειξη των όσων καταγγέλλω είναι η σιωπή των αμνών του ΠΑΣΟΚ…!

Σε ότι δε αφορά στην κ. Καφατσάκη τι περισσότερο να της πω (ακούω οδηγίες χουντικές…, εσύ θα ξέρεις, πες μου ή αν τολμάς πέστα εσύ, αν έχεις κότσια) και ενόσω είναι στην αντιπολίτευση από αυτό που της είπα δημόσια : ΦΥΓΕ  και άφησε το δρόμο ανοιχτό στους νέους της παράταξής σου κάτι που στο τέλος πιστεύω θα κάνει διότι στο μυαλό της, είναι βέβαιο δεν χουντοκρατείται η εξουσία ως αρρώστια!

Και πάμε στο ουσιαστικότερο αγαπητέ ΤΕΡΤΙΕ :

Λάσπη στον ανεμιστήρα, γνωστή πρακτική, έμεινες πίσω, άλλαξαν οι εποχές, ειδικά λάσπη από εδαφοεδράζοντες απαξιωμένους προ πολλού στις Ζωγραφιότικες συνειδήσεις, κρυπτόμενους εδώ και χρόνια – προσοχή τώρα και λόγω ηλικίας στον κορονωιό, το πιάσαμε το υπονοούμενο στην πρώτη σελίδα του γονατογραφήματος – Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΩΙΟ – Ακούς παππού ΤΕΡΤΙΕ: Προσοχή …!

Και μπρος στη μαγική σου φράση, αλήθεια πολύ γέλασα «ο σπίλος δεν έρχεται από τους αντιπάλους, έρχεται ως συνήθως από τους δικούς σου» εύκολη είναι η απάντηση : Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν σκεφτόμαστε το ίδιο, δεν δυστυχούμε από τύψεις το ίδιο, δεν κάνουμε πρακτική μας τη σχολή σου όταν κατέρρευσε η χούντα, τότε που δεν υπήρχε άλλη πρακτική παρά μόνο ο εγκλεισμός στα ψυχιατρεία του Ιωαννίδη!

Και στη επόμενη μαγική σου σύλληψη, ακονίζεις πολύ το μυαλό σου περδίως όμως, «ο σπίλος αυτός έχει εκτεθεί σε πολιτική ανεντιμότητα. Δεν είναι ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος», η απάντηση είναι εξίσου απλή, τι να γνωρίζεις άραγε εσύ από πολιτική εντιμότητα – ρώτα και την άποψη του Αγγελόπουλου αν θέλεις επιβεβαίωση – ….

Στη δημόσια κριτική μου των 5.000 αναγνωστών δεν βλέπω πολιτική ανεντιμότητα, βλέπω απλά ενόχληση στα συμφέροντά σου ΤΕΡΤΙΕ και ποιος ξέρει τι σου εξαργυρώνουν …

Και αναφορικά με εμένα δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος αφού δεν έγινα ποτέ «πιόνι σου» όπως επιθυμούσες αφού ελεύθερα γράφω τις απόψεις μου δημόσια, ιερουργώ και δεν μηχανορραφώ υπόγεια (ξέρεις εσύ τι λέω ….).

Και ασφαλώς μένω με την απορία : Μπορεί αυτά που λέω να τα κατανοήσει ένας υπηρέτης, θιασώτης άλλοτε των χουντικών, οσφυοκάμπτης και οσφυογύρτης του Λαδά και του Παπαδόπουλου (και δεν εννοώ φυσικά του  αξέχαστου Λευτέρη Παπαδόπουλου)!

Και τέλος αγαπητέ ΤΕΡΤΙΕ,

Για την ιχνηλασία της πνευματικής σημερινής σχοινοβασίας σου με τον τίτλο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – κανονικά ΝΤΡΟΠΗ, που να ξέρεις εσύ απ΄αυτά – επικαλείσαι και γλύφεις το λείψανο της πολιτικής ανοησίας όταν τα βλέπεις όλα ρόδινα στο δήμο για να επιβιώνεις και να διατηρείς το σκοτεινό σου ρόλο στα δημοτικά πράγματα (έτσι εξηγείται ότι οφθαλμολαγνεύεις με LED των δεκάδων χιλιάδων € αναθέσεων της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ που τα πληρώνει ο κοσμάκης και δεν βλέπει φως)!

Και στη λάσπη του ανεμιστήρα (αιολικό πάρκο καλύτερα) το μόνο που σου λέω είναι ότι ο υπογράφων στο πόθεν έσχες έχει ένα σπίτι εξ ημισείας με τη σύζυγό του στου Ζωγράφου 100 τ.μ. και όχι βίλα στη Γλυφάδα!

Ούτε κυκλοφορεί (δεν έχει JEEP δεκάδων χιλιάδων € όπως οι γραμματείς και οι φαρισαίοι που σε κατευθύνουν και ήρθαν στο δήμο ξυπόλητοι … Με μια ΜΚΟ μόνο της κακιάς της ώρας!). Γι΄αυτό θα μιλήσουμε αργότερα!

Αγαπητέ μου ΤΕΡΤΙΕ,

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται… Το ίδιο και βροντές …. Θα επανέλθω!

Καληνύχτα προς το παρόν κύριε ΤΕΡΤΙΕ! Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν …. Σε παγίδευσαν εύκολα οι «πιτσιρικάδες» και ο λάκκος μόλις άνοιξε!

Οι ίδιοι απολαμβάνουν την ανυποληψία σου και σε κατευθύνουν στα βράχια για την πολιτική τους επιβίωση! Και για τα JEEP τους βέβαια και όχι μόνο!

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Διαπιστώνονται εκπληκτικοί δείκτες αποδοτικότητας (αλήθεια, πως δεν τους είδα, αιωρούνται, που να κοιτάω;) του επιτελείου της δημοτικής αρχής κατά τον ΤΕΡΤΙΟ με ειδική αναφορά στον κ. Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού!

Σε βεβαιώνω αγαπητέ ΝΤΕΡΤΙΕ ότι την ώρα που θα οδηγούμαι στον ψυχίατρο θα το προσέξω!

Φρόντισε ανάλογα σε παρακαλώ και εσύ μήπως έχει ανεβεί πολύ το PSA και δεν βλέπεις! Γιατί το σίγουρο είναι δεν ξέρεις τι λες …. Επίσκεψη στο γιατρό σε τέτοια ηλικία δεν βλάπτει ….  Άλλωστε ο δήμος όπως λες και πρωτοσέλιδα δουλεύει και με κορονωιό …! Επιεικώς κουραφέξαλα! Οι αναθέσεις πάνε σύννεφο και με το νόμο!

Αλήθεια τα διαδικαστικά που διερευνώ γιατί σε χάλασαν; Έπρεπε να ζητήσω άδεια από τη χούντα του Πολιτισμού και Αθλητισμού και από τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ;