Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουAγιασμός με αισιοδοξία στον Αστέρα Ζωγράφου

Aγιασμός με αισιοδοξία στον Αστέρα Ζωγράφου

Ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός έγινε στον Αστέρα Ζωγράφου για τη νέα αγωνιστική περίοδο που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο μετά και τις δύο νίκες της ομάδας στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Στον αγιασμό που έκανε ο πατέρας Χαράλαμπος, παραβρέθηκαν όλοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Πρόεδρος Πέτρος Μαρμαρινός και μέλη της διοίκησης, φίλαθλοι της ομάδας αλλά και εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Δήμος Μπουλούκος, οι Αντιδήμαρχοι Θοδωρής Μετικαρίδης, Γιάννης Βούρτσης, Λάμπρος Καλλαρύτης, ο Πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδας Κουφός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωστής Παπαναστασόπουλος, Δημήτρης Κολομπάτσος, Βαγγέλης Τζανής και το μέλος του ΝΝΠΔ Ανδρέας Τσιμπούκης.

Γιαννακόπουλος, Βούρτσης, Μπουλούκος, Μετικαρίδης, Κουφός, Καλλαρύτης

Αμέσως μετά τον αγιασμό ο πατέρας Χαράλαμπος ευχήθηκε καλή χρονιά και ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να επενδύσει στα νέα παιδιά. Μιλώντας μετά ο Πρόεδρος Πέτρος Μαρμαρινός τόνισε: «Πάτερ αυτό ακριβώς κάνει η ομάδα μας. Παρότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές, επενδύσαμε στα νέα παιδιά της περιοχής επειδή θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα. Εχουμε την ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, κοντά στα 20, καθώς όλοι είναι γεννηθέντες από το 1998 ως το 2003. Ζητάμε την στήριξη όλων για να έχουμε μία καλή χρονιά».

Το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Θοδωρής Μετικαρίδης που είπε ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω μίας κοινωνικής υποχρέωσης και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ μαζί σας και θα είμαστε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς για να βοηθήσουμε στην προσπάθεια σας. Εξετάζουμε και τρόπους να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο τα σωματεία της πόλης μας».

Τελευταίος που πήρε το λόγο ήταν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος. «Είχαμε πει ότι θα είμαστε δίπλα σας και το πράττουμε. Να ευχηθώ σε όλους μία καλή χρονιά κυρίως χωρίς τραυματισμούς, γιατί κι εγώ υπήρξα αθλητής και ξέρω τι σημαίνει να τραυματίζεσαι όταν είσαι εν ενεργεία αθλητής».

Ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας

RELATED ARTICLES