Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουAΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αγριος «πόλεμος» νεαρών στου Ζωγράφου - Ενας μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αγριος «πόλεμος» νεαρών στου Ζωγράφου – Ενας μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο

Απίστευτες σκηνές βίας και συμπλοκών εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην περιοχή του Ζωγράφου, μεταξύ μαθητών.

Ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν στις οδούς Αβύδου και Σπανοβαγγέλη με μεγάλη αγριότητα, ενώ ένα άτομο μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Από τη βιαιότητα των συγκρούσεων προκλήθηκαν πολλές ζημιές στα αυτοκίνητα που ήταν στην περιοχή κυρίως με σπασμένα τζάμια, που τα κατεδάφιζαν οι μαθητές με ξύλα και καδρόνια.

Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, που παρά την έγκαιρη επέμβαση της, δεν πρόλαβε να συλλάβει κάποιον από όσους μετείχαν στα επεισόδια.

Η αγριότητα της επίθεσης στο τραυματισμένο άτομο, καθώς κάποια στιγμή ήταν δεκάδες άτομα γύρω του και τον χτυπούσαν. Οταν απομακρύνθηκαν, κάποιοι γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει από τις φωνές, βγήκαν και του έδωσαν χαρτιά για να σταματήσει προσωρινά την αιμορραγία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το αίμα του για πολλές ώρες φαινόταν στην άσφαλτο…

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν ραντεβού 15χρονων μαθητών από σχολεία του Ζωγράφου και της Καισαριανής που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους στους δρόμους του Ζωγράφου.

RELATED ARTICLES