Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου Ζωγράφου«7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου» από τον ΣΑΠΠΑΖ

«7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου» από τον ΣΑΠΠΑΖ

Για 7η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο λαϊκός αγώνας δρόμου ¨Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου¨, σε μια επιτυχημένη διοργάνωση με πρωτοφανή συμμετοχή και παλμό. Συνολικά έλαβαν μέρος περίπου 550 δρομείς και στις δύο αποστάσεις και πάνω από 100 παιδιά. Διοργανωτής ήταν και φέτος ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης και ΠΑνεπιστημιούπολης Ζωγράφου, ενώ η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Φέτος ο καιρός ήταν σύμμαχος και παρά την υψηλή θερμοκρασία οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη διαδρομή. Θεωρείται από πολλούς ένα εκ των δυσκολότερων 10αρι της Ελλάδας. Η προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως των αθλητών είναι αξιέπαινη.

 

Ο ΣΑΠΠΑΖ σε δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ευχαρίστησε χορηγούς και άτομα που συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης:

 

Ο ΣΑΠΠΑΖ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές μας που με τη θεσμική, οικονομική και πρακτική βοήθειά τους έκαναν εφικτή τη φετινή διοργάνωση:

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου

Την Ομαδα Διαχείρισης Κρίσεων ΟΔΙΚ

Την Τροχαία Αθηνών

Το ΙΙΕΚ PRAXIS, τμήμα Φυσικοθεραπείας

Την ιατρό παθολόγο Παναγιώτα Μήτρου

Τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Τη σχολή yoga JYOTI της Γιώτας Τσιριγώτη

To Join Radio, τη σελιδα ‘τα Νέα του Ζωγράφου΄και την εφημερίδα ‘Επικοινωνία Ζωγράφου΄

Τον Τάκη Καραλιά

Τη Sigma Marine Design

Και φυσικά, δεν μπορούμε να εκφράσουμε αρκετά την ευγνωμοσύνη μας στο μεγάλο αριθμό εθελοντών, μελών του Συλλόγου αλλά και ανεξάρτητων, για την ανεκτίμητη βοήθειά τους τόσο κατά την ημέρα του αγώνα όσο και κατά την προετοιμασία του. Η επιτυχία των αγώνων βασίζεται σε αυτούς τους ανθρώπους και χωρίς αυτούς τίποτα δεν είναι εφικτό.

Ευχαριστούμε τους φίλους δρομείς που επί τόσα χρόνια τιμούν την προσπάθειά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου υποσχόμενοι μια ακόμη πιο πλούσια διοργάνωση χωρίς να παρεκλίνουμε από τον συλλογικό και παρεϊστικο χαρακτήρα του αγώνα μας.

Οι γυναίκες του ΣΑΠΠΑΖ ο πυλώνας της διοργάνωσης
Ο Παναγιώτης Γκρέκας με το μικρόφωνο, αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού και μέλος του ΔΣ του ΣΑΠΠΑΖ

Ο συνδιαχειριστής της ιστοσελίδας μας Τα Νέα του Ζωγράφου και συνεργάτης της “Επικοινωνίας” Ζωγράφου καθώς και μέλος του ΔΣ του ΣΑΠΠΑΖ Δημήτρης Δεληγιαννίδης σε ρόλο παρουσιαστή
4ος από αριστερά διακρίνεται ο πρόεδρος του ΣΑΠΠΑΖ Μιλτιάδης Σαλβάνος
Οι εθελοντές του ΣΑΠΠΑΖ με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων που είχε την υγειονομική κάλυψη του αγώνα
RELATED ARTICLES