Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΚαφατσάκη: «Χωρίς χρέη η ΜΑΞΙΑΔΗΖ»

Καφατσάκη: «Χωρίς χρέη η ΜΑΞΙΑΔΗΖ»

H πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη με ποστάρισμα της στο Facebook απαντά στον Πρόεδρο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ για το αν ήταν χρεωμένη η δημοτική επιχείρηση, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της αντιπολίτευσης και της διοίκησης για τις αυξήσεις στα δημοτικά πάρκινγκ.

Το ποστάρισμα της κας Καφατσάκη: Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες δημοτών για τις αυξήσεις των τιμών στα δημοτικά πάρκινγκ, ο πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ανακάλυψε ένα παλιομοδίτικο «επιχείρημα» για να δικαιολογήσει τις αυξήσεις !
Διαδίδει λοιπόν ότι οι αυξήσεις αυτές ήταν αναγκαίες γιατί παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση «καμένη γη» δηλ. μια υπερχρεωμένη επιχείρηση!!!
Η αλήθεια όπως προκύπτει από τα έγγραφα στοιχεία, είναι ότι παρέλαβε μια επιχείρηση χωρίς χρέη και με ταμείο 230.000 ευρώ.
Παρέλαβε μια επιχείρηση που αφενός κατάφερε και ξεπλήρωσε υπόλοιπα δανείων 800.000 ευρώ (δάνεια 2.100.000 ευρώ είχαν ληφθεί επί δημαρχίας του κ. Καζάκου) και αφετέρου είχε ολοκληρώσει μια σειρά σοβαρά έργα όπως την ανακατασκευή του κυλικείου του νεκροταφείου, την εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης στα κλειστά πάρκινγκ, την αδειοδότηση του πάρκινγκ πλ. Τερζάκη κλπ .

RELATED ARTICLES