Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΤο ΚΙΝΑΛ Ζωγράφου έκοψε την πίτα του με πολλούς εκλεκτούς προσκεκλημένους

Το ΚΙΝΑΛ Ζωγράφου έκοψε την πίτα του με πολλούς εκλεκτούς προσκεκλημένους

Το ΚΙΝΑΛ Ζωγράφου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε μαγαζί του Ζωγράφου. Παρόντες στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας, ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και Ζωγραφιώτης Στέφανος Ξεκαλάκης, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο υποψ. βουλευτής Σπύρος Μπαρμπαρέσος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λιλίκα Βασιλάκου και Νίκος Ανδρουλακάκης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Νότιας Αθήνας Παναγιώτης Βιδάλης, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καισαριανής Μπάμπης Παγουλάτος, ο Δημήτρης Κουρόγιωργας από το Οργανωτικό του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Γιάνναρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κ. κ. Σμαραγδή Αρβανίτη, Σοφία Γεωργιάδου, Νίκος Στεργίου, Γιώργος Τζαμαλής, Αναστασία Παπαστάμου,Βαγγέλης Μάνου και Γιώργος Δίπλαρος.

Ο πατέρας Χαράλαμπος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Θεράποντα, ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και για την ευόδωση των σχεδίων της Τοπικής Οργάνωσης.

Εντύπωση έκανε το βροντερό παρών του πρόεδρου του ΝΠΔΔ Ζωγράφου Γιώργου Γιαννακόπουλου με μέλη της παράταξης του και τον δημοτικο σύμβουλο Παναγιώτη Ευθυμίου.

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Άγης Παπακωνσταντίνου και ο δημοτικός σύμβουλος Γρίβας Γιώργος.

 

RELATED ARTICLES