Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗ άποψή μαςΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΟΞΙΚΗ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ!

ΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΟΞΙΚΗ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ!

Η οφειλόμενη απάντηση στην πρώην Δήμαρχο Ζωγράφου στο προηγούμενο άρθρο μου, κριτική στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου για να πατήσει δυνατά το «γκάζι» στο Δήμο!

Αίφνης διάβασα τις δηλώσεις – όψιμη «πολιτική απόψυξη» της κ. Καφατσάκη μετά το πρόσφατο άρθρο μου! Αντελήφθην πλήρως και το «διεγερτικό» που ήταν η λέξη «μαγαζί» που διάβασε στο άρθρο μου ….!

Πετάχτηκε ως διαφαίνεται με την ταχύτητα του ελατηρίου που παραμένει για καιρό σε πολιτική συμπίεση αφού, προφανώς σκέφτηκε μεταξύ των άλλων ότι μπορεί να αφορά στην επικοινωνιακή γελιοποίηση, τη «θώπευση» που υπέστη το κόμμα της από τους χειρισμούς του εκ δεξιών της ηγεσίας κ. Νίκου Παππά (της αφιερώνω και τη σχετική φωτογραφία για να θυμηθεί ότι ίσως ήθελε να ξεχάσει, να αποστιγματίσει  στην πόλη αλλά και στην ίδια όπως όλοι πλέον οι σύντροφοί της και η ομάδα των 53 …)!

Ομολογουμένως ήρθα σε δίλημμα … !

Πως αλήθεια να απαντήσεις στο «αεράκι» της «αεράτης προσέγγισης» της πρώην Δημάρχου, της μακαρθικής αριστείας που αναφέρει και ελπίζω να γνωρίζει τι λέει! Με τις απερίσκεπτες τακτικές της που αθροιζομένων των υπολοίπων έφτασαν το κόμμα της στου Ζωγράφου και πανελλαδικά στο 20%;

Και εδώ αρχίζουν τα «μη μακαρθικά» ερωτήματα προς την ίδια ….

Άραγε γιατί απέφυγε να κάνει λόγο για την έλλειψη των αιθουσών για την οποία έγραψα και ήταν η αφορμή να «στιγματίσω» δικαίως το Γενικό Γραμματέα, προφανώς για να επιταχύνω την έγκαιρη αντιμετώπιση μιας κακής εκτίμησης και καθυστέρησης στη λήψη μέτρων…

Άραγε γιατί δεν κοντοστάθηκε, έστω και τυπικά στην αναφορά μου, να με συνδράμει στην κριτική, να πιέσει και αυτή με τον τρόπο της μαζί μου να βρουν τα παιδιά και οι γονείς άμεση λύση στο πρόβλημα (αποκλείεται να μην το κατάλαβε, το αποκλείω να μην το αντελήφθην, πιθανολογώ ότι οι τύψεις της από το χάος που παρέδωσε στο Δήμο είναι πολιτικά νευροατονικές και  επικοινωνιακά μουδιασμένες και πρόχειρες).

Το αποκλείω βέβαια, να νοστάλγησε απότομα την δική της απροετοίμαστη εποχή του χάους που όλα ήταν ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και προφανώς το «μαγαζί» έπαθε ζημιά από την άλλη τακτική του νυν Δημάρχου κ. Θώδα των διαγωνισμών με πρόσκληση και δημοσιότητα! @Διαύγεια και διαφάνεια επίσης στη δική της μόλυνση, στην κλονισμένη εμπιστοσύνη των πολιτών που την ανάγκασε μέχρι τώρα να «κρύβεται» στα μείζονα προβλήματα της πόλης και γι΄αυτό ακόμα δεν καταγράφει παρά μηδαμινά ποσοστά θετικής αξιολόγησης για το έργο της!

Πως αλήθεια να εξοικειωθεί με την πολιτικά απομόνωση, με την πολιτική @Διαύγεια ένας άρχοντας που το 2017 και όχι μόνο «πετώντας», σκορπώντας αφειδώς τα χρήματα του Δήμου σε άρτον και θεάματα (μια «χούφτα» εκδηλώσεις κόστισαν στο Δήμο πάνω από 70.000 € για ηχο-φωτιστική κάλυψη  και άκουσον – άκουσον άλλα 17.000 € κόστισε η φύλαξη των μηχανημάτων ήχου όταν η εταιρεία που την ανέλαβε ήταν ταυτόχρονα και προμηθεύτρια και χωρίς το φορολογικό δικαίωμα να παρέχει ανάλογες υπηρεσίες …)!

Σήμερα αντί για αίθουσες έχουμε παιδιά στο δρόμο, γονείς σε απόγνωση και «χορτασμένους» διοργανωτές και αναθέσεις με πιστοποίηση φύλαξης!

Έλεος κ. Καφατσάκη! Έλεος! Εσείς ομιλείτε; Άραγε ακούτε τι μας λέτε; Αισθάνεστε να έχετε πλέον πολιτικό ακροατήριο; Και μάλιστα απέναντι στο σημερινό Δήμαρχο που εναγωνίως προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάος που του παραδώσατε;

Ματαιοπονείτε κ. Καφατσάκη με τη γνωστή θεωρία του Ερυθρού Τρόμου  αφού, ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία ανακαλύπτει η διαδρομή στο @Διαύγεια από το «ταξίδι» Ζωγράφου – Μαρούσι και αλλού του κ. Καστανάκη (δεξί χέρι του κ. Καραμέρου, στελέχους σας θυμίζω του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσφατα καταδικάστηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη)!

Αυτά προς το παρόν και σας βεβαιώνουμε ότι θα επανέλθουμε με Μακαρθική και όχι μακαρίτικη επιμονή στις αποκαλύψεις …. που θα σημάνουν πολλά Volt στην … TGS (gats)!

Ο κ. Θώδας, εμείς που παλέψαμε πολιτικά και αγωνιστήκαμε δικαίως μαζί του, στο πλάι του προεκλογικά, που τον πιστέψαμε να είστε βέβαιοι ότι δεν έχει μόνο όραμα, δεν έχει μόνο υπομονή, δεν έχει μόνο αξίες αλλά και δυστυχώς για εσάς την πολιτική ηλικία να σας απομονώσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης μόνιμα για πάμπολλα χρόνια και αυτό σκέφτεται να κάνει!

Και φυσικά καλή τύχη κ. Καφατσάκη σε εσάς και στο Νίκο Παππά με το δικό σας «φουσκωμένο αεράκι» να πνέει στη δική σας αριστεία των «μαγαζιών» που δημιουργήσατε, με φίρμα που αλλάζετε διαρκώς και τακτικές που θα οδηγήσουν σε λίγο στην ταμπέλλα «παραμένει κλειστόν» ή το πολύ – πολύ έχει … τρία τραπέζια μισογεμάτα! Και εντελώς αλληγορικά αυτά που ήσασταν όταν πολιτικά ξεκινήσατε να διαιρείται το χώρο του ΠΑΣΟΚ (πολιτικό χώρο του κ. Γραμματέα) …. με την αναχρονιστική προπαγάνδα και επικοινωνία σας αυτή των τελευταίων σας δηλώσεων σε απάντηση του άρθρου μου!

Σας αποκαλύπτω ότι σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε κι ασφαλώς όχι στα Γουναράδικα …. Έως τότε σας συνιστώ να κάνετε την δική σας καλόπιστη κριτική στα όποια κακώς κείμενα και όχι να «μεθοδολογείτε» αποκαρδιωτικά με τις δικές μου ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις αφού προτιμώ να έχω τα βλοσυρά βλέμματα των κρινόμενων σήμερα από αυτά αύριο των δημοτών, την ώρα της κάλπης!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

RELATED ARTICLES