Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΤην επιστροφή στην κανονικότητα θέλει η ομάδα πόλο του Ηλυσιακού

Την επιστροφή στην κανονικότητα θέλει η ομάδα πόλο του Ηλυσιακού

To μήνυμα που έστειλαν οι δύο έφοροι του Ηλυσιακού Μάρκος Κορελόπουλος
και Νικόλας Τούμπουρος, το οποίο συνοδεύεται από ένα σκίτσο αθλητή της ομάδας.

«Μετράμε τις μέρες μέχρι την επιστροφή μας στην κανονικότητα. Την κανονική κανονικότητα, που για έναν αθλητή σημαινεί επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις στον φυσικό του χώρο. Στο τερέν που από μικρός παίζει και πασχίζει να υλοποιήσει τα ονειρά του και που ξέρεις.. μπορεί να ονειρεύεται να γίνει πρωταθλητής… Μέχρι την μέρα της κανονικότητας χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή και διατηρήση της προσήλωσης μας στους κανόνες υγιεινής που μας έκαναν μια από τις χώρες που αντιμετώπισαν με θάρρος και με αποτελεσματικότητά την πανδημία.

Εμείς οι Ηλυσιακοί θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γυρίσουμε όλοι πίσω στις πισίνες μας ασφαλείς και για αυτό θέλουμε την συνεργασία όλων και την εγκράτειά όλων. Για να βγούμε από το τούνελ της απομόνωσης που μας ανάγκασε η πανδημία και να βρούμε φώς στην άκρη του χρειάζεται λίγη προσοχή ακόμα στις επαφές μας.

Για να ανοίξουν το συντομότερο οι αθλητικοί χώροι και τα κολυμβητήρια πρέπει εμέις οι έξω να μην ξεγελαστούμε και αυξηθούν ανεξέλεγκτα τα κρούσματα. Σε λίγο λοιπόν οι αθλητικοί χώροι θα ανοίξουν με τους αναγκαίους περιορισμούς και εμείς οι Ηλυσιακοί είμαστε τυχεροί που έχουμε στη διαθεσή μας ένα από τους ασφαλείς αθλητικούς χώρους, αφού το Ιλίσιο Δημοτικό Κολυμβητήριο και ανοικτό είναι και επαρκώς χλωριομένο είναι.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη υγιειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ -στην οποία συμμετέιχε και ο ιατρός της ομάδας μας και της ΚΟΕ κος Γεώργιος Μαρίνος – το Ιλισιο ήταν ένα απο 3 κολυμβητήρια που προατάθηκε για να φιλοξενήσει αθλητές των εθνικών και προολυμπιακών ομάδων, ώστε να γίνει ένα πρωτόκολλο για την λειτουργία των αθλητικών χώρων και ειδικότερα των κολυμβητηρίων. Προφανώς  και ευελπιστούμε στην υλοποιήσή της παραπάνω πρότασης

Επίσης  χαιρετίζουμε την απόφαση της δημοτικής αρχής να κάνει τώρα τις αναγκαίες εργασίες για να θέσει σε λειτουργία και στη διάθεση των δημοτών και κυρίως των μικρών παιδιών την μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου και θα σταθούμε αρωγοί αυτης της προσπάθειας εμπράκτως και με κάθε μας μέσο μόλις ενημερωθούμε για το χρονοδιαγραμμά και τους όρους λειτουργίας της. Έτσι το Ιλίσιο πέρα από ασφαλές θα είναι και πιο λειτουγικό.

Το μεγαλύτερο τμήμα αυτής της ανακοίνωσης θα μπορύσε να αντικατασταθεί από το σκίτσο που ακολουθεί. Σκίτσο που αποτελεί ένα συμπυκνωμένο μήνυμα ελπίδας και προσήλωσης στους στόχους μας με έναν πιο εύγλωττο τρόπο από την ανακοινωσή μας και με την καλλιτεχνική ματιά ενός νέου. Αυτή τη φορά δεν θα ευχαριστήσουμε τον Γιαννη Φέγγο, αλλά τον μεγάλο γιό του, Γιώργο που αναμφίβολλα το ταλέντο του μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια μας. Με τα παιδιά , για τα παιδιά, βγαίνουμε από το Τούνελ, πιο ισχυροί, πιο σοφοί.»

RELATED ARTICLES