Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΣύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος»: Συμμετοχή σε δύο Φεστιβάλ

Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος»: Συμμετοχή σε δύο Φεστιβάλ

Το φετινό δύσκολο καλοκαίρι ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου “Η Ήπειρος” συνεχίζει την πολιτιστική του δράση. «Στα προσεχή σχέδια του Συνδέσμου συγκαταλέγεται η εμφάνιση της Χορωδίας στο φετινό “Φεστιβάλ Χορωδιών” του Μικρασιατικού Συλλόγου Αναβύσσου στις 19 Ιουλίου και η εμφάνιση του Σχήματος Πολυφωνικού Τραγουδιού στην “21η Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού” στο Θέατρο Πέτρας, στις 26 Σεπτεμβρίου», ανέφερε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ο Γιώργος Τάσσης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου.

Στα προσεχή σχέδια του Συνδέσμου συγκαταλέγεται η εμφάνιση της Χορωδίας στο φετινό “Φεστιβάλ Χορωδιών” του Μικρασιατικού Συλλόγου Αναβύσσου στις 19 Ιουλίου 2020 και η εμφάνιση του Σχήματος Πολυφωνικού Τραγουδιού στην “21η Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού” (“Πολυφωνικό Καραβάνι” Αλέξανδρου Λαμπρίδη) στο Θέατρο Πέτρας, στις 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Επίσης, το επόμενο έτος, πιθανή είναι η συμμετοχή της Χορωδίας στο “4ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών Καλαμάτας 2021” και υπό σκέψη είναι η εμφάνιση σε Φεστιβάλ σε πόλεις του εξωτερικού, κατόπιν προσκλήσεων που έχουν απευθύνει σχετικοί φορείς προς τον Σύνδεσμο.

RELATED ARTICLES