Σφοδρή αντιπαράθεση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ και της παράταξης Καφατσάκη

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η δωρεάν παραχώρηση του προαυλίου χώρου του κέντρου «ΡΥΘΜΟΣ» σε σωματείο εκπαίδευσης Καράτε. Η παράταξη της Κας Καφατζάκη με ανάρτηση στην σελίδα της στο FB στηλιτεύει την Διοίκηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ   που έκανε δεκτή την  αίτηση του εν λόγω σωματείο για άδεια χρήσης του εξωτερικού χώρου στο «ΡΥΘΜΟ» για προπονήσεις μικρών αθλητών (μιας και λόγω του COVID-19 δεν μπορούνε ακόμη να κάνουν προπόνηση σε κλειστό χώρο).

Και συνεχίζει η ανάρτηση θέτοντας το ερώτημα τι θα γίνει αν και άλλα αθλητικά σωματεία ζητήσουν τον προαύλιο χώρο ως χώρο προπονήσεων.

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση της παράταξης της πρώην Δημάρχου Τίνας Καφατσάκη με αφορμή την παραχώρηση του εξωτερικού χώρου του Ρυθμού σε αθλητικό σωματείο.

Αντιλαμβανόμαστε την ταραχή της λόγω του έργου που κάνει η ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ εν αντιθέσει με τη διοίκηση της, αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα πέσει στο τραγικό επίπεδο να επιχειρήσει να κάνει αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας μικρά παιδιά.

Στην ένδεια επιχειρημάτων και σοβαρού λόγου της, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

>> Μετά χαράς δίνουμε το χώρο σε αθλητικό σωματείο προκειμένου να βρεθεί τρόπος να αθληθούν μικρά παιδιά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας, καθώς σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτείας, τα κλειστά γυμναστήρια εξακολουθούν να μην ανοίγουν λόγω του COVID-19.

>> Το συγκεκριμένο σωματείο, είναι το μοναδικό ως σήμερα που ζήτησε τον συγκεκριμένο χώρο και εννοείται ότι θα τον προσφέρουμε σε οποιοδήποτε άλλο σωματείο μας τον ζητήσει, από τη στιγμή που ο αθλητισμός αποτελεί την ιδανική διέξοδο για τα παιδιά μας.

>> Ο συγκεκριμένος χώρος δίδεται χωρίς αντίτιμο σε πολιτιστικούς συλλόγους. Γιατί λοιπόν η κυρία Καφατσάκη ενοχλείται με τους αθλητικούς; Μήπως θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι επιβλαβής για την κοινωνία και για τη νεολαία;

Πιστεύει ότι ο χώρος πρέπει να παραμένει κλειστός και ανενεργός αντί να χρησιμοποιείται από αθλητικό σωματείο με νέα παιδιά;

>> Τέλος, αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί η κυρία Καφατσάκη ενοχλείται τόσο από τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση.

Δεν αναγνωρίζει ούτε τις βασικές αρχές του πολιτεύματος μας;

Προτείνουμε λοιπόν στην πρώην Δήμαρχο να αφήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες και να προχωρήσει σε ουσιαστικές προτάσεις που θα συνεισφέρουν στο γενικότερο όφελος της πόλης μας.

Και κυρίως να αφήσει τα παιδιά έξω από τα πολιτικά της παιχνίδια.

 

Ο Πρόεδρος

Λεωνίδας Κουφός

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος

Αναστάσιος Τανταρούδας