ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Κ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ | Δωρεά παιδικών βιβλίων στους Παιδικούς

Σε μία ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου. Προμηθεύτηκε και δώρισε στα τμήματα των δομών των παιδικών σταθμών παιδικά βιβλία.

Η απόφαση, όπως πληροφορηθήκαμε, πάρθηκε κατά πλειοψηφία με την μειοψηφούσα παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση να θεωρεί ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Από την πλευρά της η Διοικούσα παράταξη Ανεξάρτητη Συνεργασία τόνισε πως η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία δωρεά για τη ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τις υποχρεώσεις του Δήμου προς τον οποίο η πίεση για την ικανοποίηση των αιτημάτων του Συλλόγου είναι διαρκής.

Τα βιβλία παρέδωσε η απερχόμενη πρόεδρος του Συλλόγου και εκ νέου υποψήφια για το ΔΣ Ντόρα Λεοντοπούλου – Μάνθου. Από την πλευρά τους οι διευθύνσεις των δομών και οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον Σύλλογο για την πρωτοβουλία του όπως και για το γεγονός ότι είναι διαρκώς δίπλα τους στο έργο και τις διεκδικήσεις τους προκειμένου να έχουν τα παιδιά την προσχολική αγωγή που τους αξίζει.