Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΣυγχαρητήρια του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στους ποδηλάτες του «Θησέα»

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στους ποδηλάτες του «Θησέα»

Τα συγχαρητήρια του στους αθλητές του Α.Ο. «Θησέας» για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα , εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.
Ο κ. Θώδας αναφέρει σε δήλωσή του: «Εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδηλάτες του «Θησέα» που με τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατάφεραν να κάνουν τους Ζωγραφιώτες υπερήφανους.
Θερμά συγχαρητήρια στον Νικηφόρο Αρβανίτου που με την επιμονή του και τη σκληρή δουλειά αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής και στην Ποδηλασία σε Πίστα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον νέο πρωταθλητή Ελλάδος, Νίκο Παπαγιαννάκη που ήρθε πρώτος στην Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής 80χλμ. στην κατηγορία Παίδων, ενώ κατετάγη 4ος στην Ατομική Χρονομέτρηση Παίδων, στα 16χλμ.
Συγχαρητήρια στους ποδηλάτες Γιώργο Καλονιάτη και Βασίλη Χατζόπουλο για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Συγχαίρω ιδιαίτερα τους προπονητές, τους τεχνικούς και εν γένει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στους αθλητές μας, τους στηρίζουν και τους καθοδηγούν.
Αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων.
Εύχομαι ολόψυχα η νέα περίοδος να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στους αθλητές μας».

RELATED ARTICLES