Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΣυγχαρητήρια έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου στους αθλητές του «Γ.Α.Σ. Ιλισός»

Συγχαρητήρια έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου στους αθλητές του «Γ.Α.Σ. Ιλισός»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Κωνσταντίνα Πασπαλιάρη και Τζερεμάια Ογουόμπε του «Γ.Α.Σ. Ιλισός» για τη σημαντική επιτυχία που σημείωσαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων- κάτω των 18 ετών, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας,  αναφέρει σε δήλωσή του:  «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές Κωνσταντίνα Πασπαλιάρη και Τζερεμάια Ογουόμπε του «Γ.Α.Σ. Ιλισός» για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στη Λάρισα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων- κάτω των 18 ετών. Η κατάκτηση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής, με την οποία εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι ίδιοι οι αθλητές και ο παράγοντες της ομάδας.

Είναι υπερηφάνεια για όλους μας να βλέπουμε τους νέους της πόλης μας να εξελίσσονται και να διαπρέπουν. Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές τους Γιάννη Ρουσσάκη και Γιώργο Ζώρζο αλλά και τον φυσιοθεραπευτή Τάσο Μαργαρίτη, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των αθλητών. Εύχομαι στην Κωνσταντίνα Πασπαλιάρη και τον Τζερεμάια Ογουόμπε καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο του στίβου και δύναμη για νέες διακρίσεις . Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους της πόλης μας ».

RELATED ARTICLES