Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνες λένε ότι είναι από το πρόγραμμα «Είμαστε δίπλα σου» για...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνες λένε ότι είναι από το πρόγραμμα «Είμαστε δίπλα σου» για να πάρουν χρήματα

Όπως ενημερωθήκαμε από το Τμήμα Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου άτομα που επιβαίνουν σε λευκό βαν προσποιούνται τους υπαλλήλους της υπηρεσίας “Είμαστε δίπλα σου”του Δήμου Ζωγράφου και  επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από δημότες δήθεν για να εξυπηρετήσουν στην αγορά τροφίμων ή φαρμάκων.

Εφιστούμε την προσοχή στους προσοχή στους δημότες να μην συναλλάσσονται με αγνώστους οι οποίοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και να μην δίνουν χρήματα για την αγορά προϊόντων σε άτομα που εμφανίζονται αυτοβούλως.

Η υπηρεσία “Είμαστε δίπλα σου” για την εξυπηρέτηση των δημοτών που αδυνατούν να μετακινηθούν στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος του δημότη και  τηλεφωνικής συνεννόησης με την Κοινωνική Υπηρεσία. Οι υπάλληλοι του Δήμου που αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση δείχνουν πάντα έγγραφα που πιστοποιούν την ιδιότητά τους.

Αν κάποιος  συμπολίτης μας αντιληφθεί σχετικό περιστατικό παρακαλείται να ειδοποιήσει άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφο και στη συνέχεια τον Δήμο Ζωγράφου.

RELATED ARTICLES