Παραπολιτικά by Δαίμων

Πειραιώτικες συμβουλές διαχείρισης λογαριασμού σε Ταβέρνα

Καλείς τα στελέχη της παράταξής σου για φαγητό, και αφού ντερλικώσεις 1 κιλό κοψίδια  μετά «ανακαλύπτεις» ότι ξέχασες την εταιρική πιστωτική κάρτα στο άλλο σακάκι.

Και όπως είθισται ένας CEO δεν κουβαλάει ποτέ μετρητά , οπότε ο κλήρος της πληρωμής πέφτει σε αυτούς που κάλεσες.

Μετά πας διακριτικά στον υπεύθυνο του καταστήματος και του λες ότι θέλεις τιμολόγιο στο όνομα συνδέσμου προκειμένου να το εξαργυρώσεις ως έξοδα δημοσίων σχέσεων.

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο μπορεί κάποιος να φάει καλά , να πιεί αρκετά και να βάλει στην τσέπη του και  350 ευρωπουλάκια.

Έτσι πρέπει να είναι ένας επικεφαλής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος. Έξυπνος ,ευέλικτος και ευρηματικός.

 

RED ALERT

Προσοχή στης selfie που βγάζεται με τον Πειραιώτη . Υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε μέλος της παράταξής του ένα ωραίο πρωινό, με φωτό και δήλωση τυπωμένη στο έντυπό του.

 

Σε αναζήτηση Πατριού είναι τα «ορφανά» του αείμνηστου.  Το πρόβλημά τους είναι  ότι αυτός που θα γίνει chairman πρέπει να έχει και καλό δερμάτινο πορτοφόλι. Βλέπεις το σπορ του Υποψηφίου Δημάρχου είναι λίγο ακριβό.   Και επειδή στην Πόλη μας λίγο-πολύ γνωρίζουμε το Ε9 του καθενός η αναζήτηση είναι και προς ετεροδημότη.  Εντός Σεπτεμβρίου ελπίζουμε ότι θα μάθουμε.  Έχει παίξει και το όνομα Μητριάς.

 

Καλωσορίζουμε στην Πόλη μας τον γνωστό και μη εξαιρετέο από το παρελθόν μέγα λασπολόγο, βρωμιάρη, απόκληρο,  λιγδιάρη.  Το καλοκαίρι μας έδωσε μία μικρή γεύση από  το Blog του για το πόσο θερμή θα είναι η προεκλογική περίοδο που θα διανύσουμε.  Του ευχόμαστε καλά στερνά σε αυτόν και στον εργοδότη του.  Και οι δύο πολύ σύντομα θα πάρουν τον δρόμο που τους αξίζει.