Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΟ Ποσειδώνας Ιλισίων συνδράμει στο έργο των «Γιατρών του Κόσμου»

Ο Ποσειδώνας Ιλισίων συνδράμει στο έργο των «Γιατρών του Κόσμου»

Ο Ποσειδώνας Ιλισίων στην προσπάθειά του να γνωστοποιήσει στους αθλητές του το έργο των «Γιατρών του Κόσμου» αλλά και ταυτόχρονα να βοηθήσει το έργο αυτό, προμηθεύτηκε και παραχωρεί δωρεάν χειροποίητα παραδοσιακά Μαρτάκια, για να τα φορούν όλοι οι αθλητές του και να βοηθούν όλους εκείνους που βρίσκονται σε ανάγκη. Η εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου, κα Αγγελική Μαυρίκου ,ανάμεσα στις προπονήσεις, μίλησε σε τμήματα αθλητών της κολύμβησης και της ενόργανης για τον μακροπρόθεσμο στόχο τους, να εξασφαλίσουν την ανεμπόδιστη πρόσβαση στην υγεία και να διασφαλίσουν ότι είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Για την βασική αρχή της οργάνωσης, ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή την πολιτική πεποίθηση, με βάση τις αρχές της ουδετερότητας και της αμεροληψίας. Για το κέντρο παιδιού και εφήβων, μέσω του οποίου οι Γιατροί του Κόσμου αγωνίζονται για να έχουν όλα τα παιδιά δικαίωμα στην εκπαιδευτική φροντίδα, για να μην χαθεί καμία ημέρα μάθησης και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.


Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων πιστός στις αρχές του, προσεγγίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας μας θα συνεχίσει τις δράσεις του στην κατεύθυνση αυτή.

RELATED ARTICLES