Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΟ Κλεομένης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε στου Ζωγράφου για να απολαύσει...

Ο Κλεομένης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε στου Ζωγράφου για να απολαύσει την Ουρανία!

Το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζωγράφου, Summer Festival 2020, πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Η Αθήνα τη νύχτα – restart», με οδηγό τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, που επιχειρεί ένα ταξίδι στα περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα.

Την έρευνα και τα κείμενα υπογράφει η Σοφία Αδαμίδου, τη σκηνοθετική επιμέλεια η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αμαλία Καβάλη και Σήφης Πολυζωίδης. Στο τραγούδι η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού.

Ανάμεσα στον κόσμο που παρακολούθησε την μουσικοθεατρική παράσταση ήταν και ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, ο θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του την καλή του συνάδελφο, Αμαλία Καβάλη, με τη οποία συνεργάστηκαν φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Η τηλεοπτική «Ουρανία» έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνή και ο «Κλεομένης» ήταν εκεί για να της χαρίσει το πιο θερμό του χειροκρότημα, Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς έσπευσε να την συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί της.

RELATED ARTICLES