Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΟμορφες αναμνήσεις στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Ηλυσιακού

Ομορφες αναμνήσεις στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Ηλυσιακού

Τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος θυμήθηκαν οι πρώην ποδοσφαιριστές που πήγαν στην ετήσια κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Ηλυσιακού, που έγινε στη λέσχη της ομάδας και τίμησαν με την παρουσία τους πολλές προσωπικότητες του Δήμου προεξάρχοντος του Δημάρχου Ζωγράφου.

Ο Βασίλης Θώδας χαιρέτησε τον κόσμο και ευχήθηκε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, ενώ έκοψε και τη Βασιλόπιτα. Εκτός του Δημάρχου, ήταν ο Αντιδήμαρχος Θοδωρής Μετικαρίδης, ο Πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδας Κουφός, η πρώην Δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Καραβίδας και Παπαναστασόπουλος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων, οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Αναστάσιος Πατριδάς, Χρήστος Λιάκος, Παναγιώτης Ζαφείρης, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Το «παρών» έδωσαν ο Γιώργος Λόης και ο Δημήτρης Σαρλάνης από την ποδοσφαιρική ομάδα, διάσημοι πρώην παίκτες όπως ο Νίκος Σαργκάνης, ο Θανάσης Τσακανίκας και ο Ηλίας Κάμπας ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Παναγιώτης Καυκής, αλλά και εκπρόσωποι από άλλα τμήματα του συλλόγου. Ακολούθησε παραδοσιακό φαγοπότι με άφθονο κρασί!

RELATED ARTICLES