Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ | Νέα παράταξη από τον Βασίλη Θώδα με...

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ | Νέα παράταξη από τον Βασίλη Θώδα με στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

Με μία άνευ προηγουμένου συγκέντρωση στον Κινηματογράφο ΑΛΕΚΑ, με τους  παρευρισκόμενους να γεμίζουν ασφυκτικά την αίθουσα, το φουαγέ αλλά και το προαύλιο χώρο, πραγματοποιήθηκε, εχθές,  η ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης «Ζωγράφου, Ώρα για Δουλειά» από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Θώδα.

Στην ομιλία του ο Βασίλης Θώδας έδωσε της κατευθύνσεις και τους στόχους που θα έχει το προεκλογικό του πρόγραμμα καθώς και τις δεσμεύσεις τις παράταξής του προς τους πολίτες του Ζωγράφου. Αναλυτικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Ανάμεσα στο πλήθος των παραβρισκόμενων μπορέσαμε να διακρίνουμε τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γραμματέα  της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, τον εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάση Νέζη,  τον γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Τάσο Γαϊτάνη, τον  ο αναπλ. Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη  καθώς και τα μέλη του κοινοβουλίου Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή και Ιωάννη Τραγάκη. 

Από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή παρών ήταν ο Μπάμπης Σιάτρας, ενώ τον τέως πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη εκπροσώπησε ο Παύλος Παλαιολόγος.

Εντύπωση μας έκανε η παρουσία της Διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του Ποταμιού Μαριάννας Αντωνιάδου καθώς και του μέλους του Πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού Ολυμπίας Αναστασοπούλου.

Επίσης πολλοί ήταν οι παρόντες ήταν από την τοπική πολιτική σκηνή ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ΝΔ Αλέξανδρος Σπύρου, ο πρόεδρος της ΔημΤΟ ΝΔ Ζωγράφου Δημήτρης Δήμας με την πλειονότητα των μελών του ΔΣ, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Καζάκος, η τέως αντιδήμαρχος και πρόεδρος του παραρτήματος Ζωγράφου της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Τώνια Καλύβα μετά της κόρης της Πέννυ Καλύβα, ο τέως αντιδήμαρχος Γεράσιμος Μαρκάτος, ο τέως δημοτικός σύμβουλος μέλος του ΔΣ της ΔημΤΟ Ζωγράφου Λάμπρος Γούμενος και πολλοί άλλοι.

Λέτε μετά τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Θώδας να κερδίσει και τη στήριξη του Σταύρου Θεοδωράκη; 

 

RELATED ARTICLES