Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΜε την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ζωγράφου συναντήθηκε η Καφατσάκη

Με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ζωγράφου συναντήθηκε η Καφατσάκη

Η Τίνα Καφατσάκη και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» Στέλιος Αποστόλου, Τζωρτζίνα Μύττη, Χρήστος Παπαγεωργίου, συναντήθηκαν με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ζωγράφου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων της επικεφαλής του «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» και συζητήθηκε το θέμα της επανέναρξης των μαθημάτων στα σχολεία
Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα αιτήματα των συλλόγων και οι προϋποθέσεις για τα ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, τα μέτρα προφύλαξης που έχουν ληφθεί από πλευράς Δήμου Ζωγράφου και υπουργείου Παιδείας, καθώς και οι αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό για την καθαριότητα που προκύπτουν από τη σταδιακή επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες
Συζητήθηκαν επίσης οι εμπειρίες από την εφαρμογή της τηλε-εκπαίδευσης, καθώς επίσης τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα και το νομοσχέδιο για την παιδεία.
Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για το ασφαλέστερο το άνοιγμα των σχολείων, η αντίθεση μας στην τοποθέτηση καμερών στις σχολικές αίθουσες για την ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων, καθώς και η συμπαράταξη μας στον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας για την απόσυρση του αντι-εκπαιδευτικού νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας.
Η Τίνα Καφατσάκη και στελέχη της παράταξη «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» επισκέφτηκαν την Δευτέρα 11 Μαΐου σχολικά συγκροτήματα του Δήμου μας , προκειμένου να ενημερωθούν για τις συνθήκες λειτουργίας και να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

RELATED ARTICLES